Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,78 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
62,948 $

Bajban a City? Sérülés miatt cserélték le Haalandot

Erling Haaland csak 45 meccset játszott sérülés miatt a Manchester City Aston Villa elleni Premier League-mérkőzésén. A csapatnak szerda este Londonban a bajnoki cím sorsában is fontos szerepet játszó meccse lesz az Arsenal ellen.

...svg content...Manchester, 2023. január 22. Erling Haaland, a Manchester City játékosa (b) megszerzi csapata elsõ gólját az angol labdarúgó-bajnokság 21. fordulójában játszott Manchester City-Wolverhampton Wanderers mérkõzésen a manchesteri Etihad Stadionban 2022. január 22-én. A mérkõzést 3-0-ra nyerte a Manchester City. MTI/EPA/Peter Powell
Sport
Author image

Takács Petra

Szerkesztő

A Manchester City Aston Villa elleni mérkőzésének félidejében egy combsérülés miatt lecserélték Erling Haalandot. A csatár azután kezdett el bicegni, hogy az első félidő felénél összeütközött a Villa kapusával, Emiliano Martinezzel, írja a Sky.

Tovább játszott azonban és egy gólpasszt adott is Ilkay Gündogannak, így a csapat már 3-0-ra vezetett a félidőben, a második játékrészben Ollie Watkins szépített és állította be a 3-1-es végeredményt, ami három fontos pontot hoz a Citynek. Soron kívül Kiderült, mely kocsikat keresi most mindenki

Haalandot a szünetben Julian Alvarez váltotta, és kétséges, hogy a norvég támadó elég jó állapotban lesz-e ahhoz, hogy a szerdai létfontosságú idegenbeli mérkőzésen a listavezető Arsenal otthonában is pályára léphessen.

A meccs után az edző, Pep Guardiola így nyilatkozott a csatornának: „Nagy ütést kapott és eléggé fájt neki. Nem akartunk kockáztatni és az elkövetkező pár napban kiértékeljük. Remélhetőleg a szerdai meccsre már egészséges lesz, de majd meglátjuk.”

Itt az újabb mérföldkő, nagy földgáz-üzletet kötött a Mol-csoport

A Mol-csoport ezúttal Azerbajdzsánnal kötött egy nagyon fontos üzletet.

Ázsia Expressz: újabb páros búcsúzott, drámai volt a vége

Újabb hajszán van túl az Ázsia Expressz mezőnye, aminek a végén egy páros számára véget ért a verseny a világ másik felén.