Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
356,14 Ft
Euró
385,68 Ft
Font
448,70 Ft
Bitcoin
61,963 $

Schobert Norbi szerelmes fotója Rubint Rékával Valentin-nap előtt

Természetesen Schobert Norbi is gőzerővel készül a Valentin-napra, ami mindig különleges számára Rubint Réka miatt.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Schobert Norbi és Rubint Réka nagyon régóta alkotnak egy párt, semmi sem tudta elszakítani őket. Norbinak néha a halál torkából kellett visszatérnie, de megtette, így láthatja felnőni a gyermekeit.

Norbi és Réka talán a legismertebb sztárpáros Magyarországon, nem sok olyan ember lehet az országban, akik ne ismernék őket. Időközben a hírességek is elkezdtek hangolni Valentin-napra, többek között Jennifer Lopez is így tett. Soron kívül Szentkirályi szerint Karácsony miatt már a levegő is rosszabb Budapesten

A magyar hírességek sem tesznek másképp, láthattuk, hogy Ördög Nóri mennyire vonzó csipkében, ugyanakkor Palvin Barbiról sem feledkezhetünk meg. Norbi szintén igyekszik, és fotókat is posztolt erről.

„Valentin napi előzetes kedvesség! Steak, baconos sült csicsókával, gombás konjak rizstésztával.” – írta a posztjában Norbi, aki imád főzni, de a sütés sem áll tőle távol, rengeteget tanult az elmúlt időszakban, többek között A Konyhafőnök VIP-ben is.

„Túrógombóc, gríz és cukor nélkül, update panírban, karácsonyi mézeskalács ízesítéssel, update 4x eritrit porral, bourbon vaníliával, konjak rizsszemtésztával. Mindig itthon tesztelem a termékek jövőjét. Ma sikerült! Találkozunk holnap reggel 7.30 után a Tv2 Mokkában!”

Megszólalt a tízéves kisfiú, akit osztálytársai bántalmaztak a kemecsei iskolában

A fiú azt mondta, haragszik a támadó lányokra, és bár már jobban van, álmában elő szoktak jönni a rossz emlékek.