Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,06 Ft
Euró
391,88 Ft
Font
458,20 Ft
Bitcoin
62,420 $

Ronaldo megmutatta a kislányát, már most nagyon hasonlít rá

Cristiano Ronaldo nagyon boldog, köszönhetően a családjának, akik mindig mellette állnak, bármi is történjen.

Fotó: EPA/STR
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

A portugál világsztár nagy döntést hozott, ami miatt ismét sokat változott a család élete. Már Szaúd-Arábiában élnek, de nem valószínű, hogy ott fognak letelepedni, és az sem kizárt, hogy Ronaldo fog még Európában futballozni.

Arra sem vennénk mérget, hogy kitölti a szerződését, mely évi 200 millió eurót biztosít számára. Eddig is fényűző életet élhetett, gyakorlatilag azóta, hogy a Manchester United színeiben bemutatkozhatott, még tiniként. Soron kívül Késes támadás történt a bőnyi általános iskolában, egy fiatal lány szúrt

Sok minden változott az évek alatt, de egyvalami biztosan nem, mégpedig az, hogy Roanldo számára a család az első. Nehéz időszakon mentek keresztül, amikor a párja, Georgina Rodríguez ikrei közül a kisfiú életét vesztette.

Örökre emlékezni fognak rá, aki a szívükben él tovább. A kislány azonban jól van, egészséges, és sokat nőtt. Ritkán látni, ám Ronaldo kivételt tett, és megmutatta a nagy követőtáborának.

A kislány az Esmeralda nevet kapta, láthatóan ő is boldog a család részeként. Már most rendkívül hasonlít az édesapjára és az édesanyjára, miközben nem egész két óra alatt több mint 2 millió like-ot kapott a bejegyzés.

Egy év alatt megduplázódott a kanyarós megbetegedések száma

Kutatók mutattak rá egy riasztó tendenciára: globálisan megfigyelhető volt, hogy egy év leforgása alatt szinte megduplázódott a kanyarós megbetegedések száma.