Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,62 Ft
Euró
388,86 Ft
Font
452,12 Ft
Bitcoin
62,457 $

Ezrével érkeznek a like-ok Gelencsér Timi új bikinis fotójára

Várható volt, hogy Gelencsér Timi nagy sikert fog aratni a bikinis fotójával, le sem tagadhatná, hogy modell és szépségkirálynő.

Fotó: Instagram/Gelencsér Tímea
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Fogalmazzunk úgy, hogy sok mindent írhatna az önéletrajzába Gelencsér Timi, aki modellként, szépségkirálynőként, sportolóként és többek között műsorvezetőként, televíziós személyiségként is bizonyított.

Számtalan sportban jeleskedett az évek alatt, az Exatlon Hungary pedig országos ismertséget hozott számára. A Dancing with the Starsban sem állt meg a döntőig, és amit a sors elvett tőle Dominikán, azt később visszaadta a táncversenyben. Soron kívül 400 fős küldöttséggel érkezik a kínai elnök, aki miatt a légteret is lezárhatják

Akár triplázhatott is volna, mert az Ázsia Expresszben is megvolt az esélye arra, hogy övé legyen a végső győzelem. Nem így alakult, ugyanakkor megint fontos tapasztalatokat gyűjtött, és továbbra is bajnokként, bármiről legyen szó.

Egy ideje azt is tudhatjuk, hogy visszaült az iskolapadba, ám most a nyaralásé a főszerep, méghozzá egy távoli helyen. Korábban is láthattuk, hogy Timi milyen formában van, és ez csak még élesebb lett.

A legutóbbi bikinis fotójával megkoronázta a hétvégét, nem sokkal azután, hogy teljesült az egyik legnagyobb álma. Timi fotójára csak úgy özönlenek a like-ok, és valószínűleg nem ez az utolsó felvétel a paradicsomi helyszínről.

Dráma Párizsban, a PSG kiesésével döntős a Dortmund a Bajnokok Ligájában

Eldőlt, melyik csapat jutott be elsőként a Bajnokok Ligája döntőjébe a PSG és a Dortmund közül.

Az USA után olasz egyetemekre is átgyűrűztek a palesztin-párti tüntetések

Azt követően, hogy az Egyesült Államokban már hetek óta jelentős palesztin-párti megmozdulások zajlanak a különböző egyetemeken, a jelenség az olaszországi felsőoktatási intézményekre is átterjedt.