Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,383 $

Nádai Anikó: „Ha egyszer elhatározok valamit, akkor az úgy is lesz”

Az RTL sztárműsorvezetője nagyon sokat tesz azért, hogy 2023-ban elérje azt a formát, amire ezelőtt még nem volt példa az életében.

...svg content...Fotó: Instagram/Nádai Anikó
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Nádai Anikó 2023-ra megfogadta, hogy élete formáját hozza össze, és mindezt kétgyermekes édesanyaként. Tehát jobb formában lesz, mint az anyasága előtt, ami komoly kihívást jelent, ugyanakkor semmi sem lehetetlen.

Anikó, aki nem hajlandó lemondani a kenyérről, komolyan gondolja a tervét, ez nemcsak egy vágy a részéről. Jelenleg is tesz azért, hogy mindez megvalósuljon, és várhatóan sikerrel is jár, mert amit elhatároz, az úgy is lesz. Soron kívül Hét falut kellett evakuálni a nagy indonéz vulkán villámok szórta kitörése miatt (fotóval)

„Ha egyszer elhatározok valamit, akkor az úgy is lesz.” -mesélte Anikó a Story-nak adott interjújában. „Alex még a pocakomban volt, amikor megbeszéltem magammal, hogy 2023 nyarára – azaz egy évre rá, hogy ő megszületett – újra a régi leszek.”

Anikó Fodor Réka segítségével edz

„Persze közben emeltem a tétet, ugyanis életem legjobb formáját szeretném elérni, és mivel ezt komolyan is gondolom, Fodor Rékához fordultam, akinél jobb edzőt nem is választhattam volna.” – tette hozzá lelkesen.

„Segítség nélkül ez nem menne, és tudom, miről beszélek, hiszen voltak próbálkozásaim. Mielőtt beneveztem a programjába, futni jártam. Kétgyermekes anyukaként ez volt a legkézenfekvőbb megoldás, mert így nem kellett órarendhez alkalmazkodnom, nem kellett kocsiba ülnöm, és fél óránál többre amúgy sem szívesen mentem volna el otthonról.

A párja maximálisan támogatja a törekvéseiben, még egy futócipőt is ajándékozott neki.„Petitől kaptam is egy futócipőt, noha kérdeztem tőle, nem korai-e, és mint kiderült, az volt… Elég hátfájós vagyok, futás után rendszerint be is állt a derekam – valószínű a technikám sem volt jó –, így kénytelen voltam felhagyni vele.”

Ez volt az a pont, amikor rátalált Rékára, ráadásul úgy végezheti az edzéseit, hogy ki sem kell mozdulnia. „Ekkor találtam rá Rékára, akinek az edzései online elérhetőek, így ki sem kell tennem a lábam a házból. Akkor edzem, amikor akarok, vagyis amikor a féléves kisbabám engedi”

Gyurcsány Ferenc láthatóan nem bízik Magyar Péterben: „Mondják, mit tudnak Magyarról?”

Miközben Magyar Péter és Gyurcsány Ferencék egyre inkább egymással hadakoznak, a Fidesz továbbra is stabil.