Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
354,26 Ft
Euró
384,45 Ft
Font
451,28 Ft
Bitcoin
68,917 $

Illegális autóversenyzést vettek videóra az M0-son, hamar lebuktak

Gyakorlatilag a saját telefonjuk buktatta le őket, miközben súlyos balesetet okozhattak volna az éjszakában.

...svg content...Fotó: Unsplash/Florian Steciuk
Baleset

Takács Petra

Szerkesztő

Még mindig vannak, akik úgy érzik magukat, mint a Halálos iramban, csak épp a valóság sokkal másabb. Rengetegen vesztették életüket az illegális versenyzések miatt, köztük ártatlan emberekekel.

Amikor már megbánnák a dolgokat, túl késő, és ezek az esetek visszafordíthatatlanok. Nemrég az M0-s autóúton vettek videóra egy illegális autóversenyzést, amiből hatalmas baleset lehetett volna. Soron kívül Orbán Viktor besétált egy hódmezővásárhelyi sörözőbe

Koccanás lett a vége, amineke egy rossz sávváltás volt az oka. A Magyar Közút érdekes részletekről számolt be az eset kapcsán, ugyanis kiderült, hogy a saját telefonjuk buktatta le a versenyzőket, de felvétel is készült róluk.

Tudtátok, hogy az újabb iPhone-ok, ha autóbalesetet észlelnek, akkor automatikusan vészhívást indítanak, így képesek kapcsolatban lépni a segélyszolgáltatókkal? Információink szerint a két „versenyzőnk” mit sem sejtve félreállt megbeszélni a történéseket, de egyikük telefonja lebuktatta őket – írja a Magyar Közút.

A koccanás következtében ugyanis a telefonjuk elindította a vészhívást, amit 20 másodpercen belül meg kell szakítani, különben egy hangüzenetet játszik le a segélyszolgáltatóknak, így megadja a koordinátákat a kereséshez a segélyszolgálatoknak. Mivel nem szakították meg a vészhívást, ezért a mentők, rendőrök és a tűzoltók is kimentek a balesethez.

Szerencsére nem történt nagyobb baj az anyagi káron kívül, de ez a videó is jól mutatja, hogy miért fontos, hogy mindig, minden körülmények között tartsuk be a közlekedési szabályokat‼️ Ha pedig versenyezni szeretnétek, akkor azt tegyétek inkább a @hungaroring_official pályanapjain.

Orbán Viktor Karácsony Gergelynek üzent: „Bukorvári van, új főpolgármester lesz”

Orbán Viktor miniszterelnök sem tartja jó vezetőnek Karácsony Gergelyt, aki Szentkirályi Alexandra szerint csak egy báb, valójában Gyurcsány Ferenc irányít Budapesten.

Magyar Péter reagált Orbán Viktor Varga Juditról tett nyilatkozatára

Magyar Péter ismét Varga Juditról nyilatkozott, két témában is megemlítette a volt feleségét, aki ugyan már nem politikus, kapcsolatba maradt a kormánnyal.