Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
64,175 $

Palvin Barbi valentin-napi szettje tüzesebb, mint bármi

Palvin Barbiról nem nehéz különleges fotókat készíteni, hiszen egy nagyon egyedi és színes személyiségről beszélünk.

Fotó: Palvin Barbara modell a megnyitóünnepségre és a Madres paralelas című film vetítésére érkezik a 78. Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon 2021. szeptember 1-jén. MTI/EPA/ANSA/Ettore Ferrari
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Uraim, lassan ideje megvásárolni az ajándékokat Valentin-napra, mert már csak pár nap maradt hátra. Nem a legjobb ötlet az utolsó pillanatokra hagyni a vásárlást, mivel abból könnyen vita kerekedhet.

Minden egyes nap tenni kell azért, hogy a kedvesünk úgy érezze, Valentin-nap van. A folyamatos figyelem többet ér bárminél, és tudjuk jól, a figyelmességnek számtalan formája létezik, például ott vannak az egyedi fehérneműk. Soron kívül Felmérés: ez aggasztja most a legjobban az 50 év feletti korosztályt

Palvin Barbi nemrég rendkívül egyedi és vonzó szetteket mutatott be magán, amik jó ötletet adhatnak Valentin-napra. A világhírű magyar modell tökéletes formában van, és mindig lenyűgözi a követőit.

Nemcsak követői, hanem rajongói is vannak, akik nagyon várják, mikor oszt meg új tartalmat magáról a magyar sztár. Az utóbbi időben sem volt okuk panaszkodni, Barbi aktívnak számít a közösségi médiában.

Az alább látható különleges összeállítást sem kell igazán magyaráznunk, vadítóan áll Barbin. Nem sokkal később a dicsérő kommentek is megérkeztek a bejegyzés alá, és a nők ugyanúgy bókokkal halmozzák el.

Kispadon kezd Szoboszlai a Tottenham ellen

Szoboszlai Dominik a Tottenham ellen léphet pályára az Anfield Roadon a Liverpool színeiben, és már a kezdő is ismert.