Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,686 $

Palvin Barbi a tökéletes elegancia (fotók)

Fotó: Palvin Barbara magyar modell a 73. Velencei Nemzetközi Filmfesztivál alkalmából fotózáson vesz részt a velencei Lidón 2016. augusztus 30-án, egy nappal a szeptember 10-ig tartó filmes seregszemle kezdete előtt. (MTI/EPA/Ettore Ferrari)
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Palvin Barbi tökéletesen ötvözi a fiatalságot az eleganciával, az egyéniséggel, és a sportos szerelések is kiválóan állnak rajta.

Amikor a modellszakmáról beszélünk, Palvin Barbi gyakorlatilag mindig szóba kerül. Nem csoda, hiszen a világ egyik legismertebb és legelismertebb modelljéről beszélünk, egy páratlan természetes szépség.

Soron kívül Saját otthonukban fojtottak meg egy anyát és két kisfiát

A róla készült fotók is azt bizonyítják, hogy Magyarországon gyönyörű nők élik az életüket, és az sem véletlen, hogy a magyarokat mindig kiemelik a sorból, ha a szépség a téma. Barbi fehérneműmodellként is bizonyított, nagyon különleges sorozatok készültek róla az évek alatt.

Soha nem lépi át a határt a fotókkal, de közben ott lakozik benne egy olyan sejtelmesség, melytől még szexibbé válnak ezek a felvételek. Mondhatni tökéletes, még akkor is, ha maga a tökéletesség erősen szubjektív.

Objektív módon megközelítve is ugyanazt tudjuk mondani, Barbi az egyik legszebb és legkülönlegesebb modell, immáron hosszú évek óta. Köszönhetően a kiváló genetikájának és az egészséges életmódjának, idősebb korában is ott lehet a csúcson,

Legutóbb a szintén világhírű Jimmy Choo színeiben fotózták, mely sokak nagy kedvence. Barbinak a Jimmy Choo is remekül áll, hozza az egyéniségét, ami szerteágazó, és mint azt fentebb említettük, rendkívül egyedi.