Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,58 Ft
Euró
389,22 Ft
Font
455,10 Ft
Bitcoin
57,763 $

Gelencsér Timi fenséges bikiniformája februárban

Gelencsér Timi biztosan nincs azok között, akiknek aggódniuk kellene a bikiniformájuk miatt, mert télen-nyáron topformában van.

Fotó: Instagram/Gelencsér Tímea
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Gelencsér Timi, a TV2 sztárja nagyon aktív életet él, miközben egy rendkívül jól terhelhető fiatal lányról beszélünk. Számára a folyamatos fejlődés az egyik kulcs az életében, és ez minden területre értendő.

Mentálisan, lelkileg és fizikálisan is képzi magát, nemrég például úgy döntött, hogy visszamegy tanulni a felső oktatásba. Ezzel újabb és újabb terheket vett a nyakába, ugyanakkor pontosan tudja, mit csinál. Soron kívül Mire számíthatunk az idei strandszezonban? Íme a leghasznosabb információk

Ezzel még inkább sűrűbbé válhatott az élete, minden perce be van osztva, ugyanakkor arról sem feledkezik meg, hogy kikapcsolódjon. Egy héttel ezelőtt még a hófödte hegyek között snowboardozott, most pedig egy meleg helyen nyaral.

A tökéletes formában lévő modell imádja a havat, de a szigeteket még jobban. Nincs is szebb egy tengerpartnál, ahol pálmafák veszik körbe az embert, miközben csak élvezi a napfényt, a Nap igazi erejét.

Timi pontosan ezt teszi, és mint azt látni fogjátok, enyhén szólva is megvan a bikiniformája. Remekül áll rajta ez a fürdőruha, ám egyelőre csak annyit tudhatunk, hogy egy meleg helyen nyaral.

Medgyessy Péter: ez nem ugyanaz az Európai Unió

Ugyanakkor szerinte Magyarországnak a jövőben is az Európai Unióban van a helye.

Mire számíthatunk az idei strandszezonban? Íme a leghasznosabb információk

Jó néhány kültéri medencét már kinyitottak húsvétra, a következő nagyobb medencebeüzemelési hullám azonban a pünkösdi hosszú hétvégén lesz, míg máshol csak június végén lesz nyitás.