Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,20 Ft
Euró
390,23 Ft
Font
456,08 Ft
Bitcoin
57,848 $

A PSG elkezdtett tárgyalni Messivel a szerződéshosszabbításról

A Paris Saint-Germain sportigazgatója, Luis Campos megerősítette, hogy a klub elkezdett tárgyalni Lionel Messi szerződésének meghosszabbításáról.

Párizs, 2023. január 29. Lionel Messi, a Paris Saint-Germain játékosa a Reims ellen a francia elsõ osztályú labdarúgó-bajnokságban játszott 2023. január 29-i mérkõzésen a párizsi Parc des Princes Stadionban. MTI/EPA/Mohamed Badra
Sport

Kolláth Benjámin

Szerkesztő

Előzmény:

 

A 35 éves játékos szerződése a francia bajnoki címvédőnél a nyáron lejár és így szabadon igazolhatóvá válhat, de már a hónap elején elkezdtek terjedni a hírek arról, hogy a klub elkezdett tárgyalni vele a hosszabbításról.

Az ESPN értesülései szerint azonban az, hogy az argentin válogatottal Messi megnyerte a világbajnokságot 2022 végén sokat bonyolított az üzlet megkötésén. „Nem titkolom, szeretnénk itt tartani. Már tárgyalunk vele ennek érdekében” – mondta el Campos. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Messi 2021 nyarán csatlakozott a PSG-hez, miután a pénzügyi gondokkal küzdő Barcelona nem újította meg a szerződését. Első évében nem találta a formáját, de az idei szezonban már sokkal jobban szerepel, 24 mérkőzésen 15 gól és 14 gólpassz a mérlege, a szombat, Toulouse ellen 2-1-re megnyert mérkőzésen is ő szerezte a győztes gólt.

Kylian Mbappe február 1-jén, a Montpellier elleni meccsen szerzett sérülése miatt nagyobb teher hárul Messire Campos szerint is: „Emlékszem, hogy a Montpellier elleni meccsen azt mondtam Messinek, neki kell magával húznia a többieket és csak annyit mondott, semmi gond, majd szenzációs második félideje volt.”

A híresztelések szerint amennyiben nem hosszabbít, Messi a Barcelonához, vagy az amerikai labdarúgó bajnokságba igazolhat.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.