Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,14 Ft
Euró
390,94 Ft
Font
458,00 Ft
Bitcoin
63,254 $

Konditeremben fotózták csodálatos formában lévő Geszler Dorottyát

Geszler Dorottya kiváló formában várja a jó időt, a 2023-as nyarat, ugyanakkor nem mond le a testmozgásról, tovább és tovább fejleszti a vonalait.

Fotó: RTL Magyarország
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Geszler Dorottya egy végtelenül csinos híresség, aki ezzel nemcsak a saját korosztályát, hanem akár a fiatalabb generációkat is motiválhatja. Az egészséges élet és a rendszeres testmozgás híve, ami igencsak visszaköszön a formáján.

Nem egy szexi fotót láthattunk már róla az elmúlt időszakban, és valószínűleg ez a jövőben sem lesz másképp. Jelenleg mindenki a jó időt várja, hiszen tudtuk jól, hogy a január és a február nem lesz a kedvencünk. Soron kívül Élőben adja a tv a Bayern München-Real Madrid Bajnokok Ligája elődöntőt

Általában ez a két legsötétebb hónap, de jó hír, hogy erőteljesen március felé közelítünk, és onnan már valóban nem lesz messze az igazán jó idő. Hirtelen azon kapjuk magunkat, hogy a strandra készülünk, miközben a hírességek sorra osztják meg magukról a bikinis fotókat.

Dorottya is javában készül a 2023-as nyári szezonra, ami ugyancsak sűrűnek és izgalmasnak ígérkezik, mint a legutóbbi. A magyar sztár folyamatosan edzésben van, így neki gyakorlatilag mindig erős a bikiniformája.

Legutóbb egy konditeremben készült róla fotó, ahogyan mosolyogva vág neki a súlyzós edzéseinek. Dorottya azon ismert emberek közé tartozik, akik nem kevés évet tagadhatnának le a korukból.

Alaptörvény-módosításokat nyújtott be a kormány, az egyik a kegyelmi ügyet érinti

Az Országgyűlés honlapján közzétették a szöveges javaslatokat azokkal az Alaptörvény-módosításokkal kapcsolatban, amelyekről az elmúlt napokban már szó esett.