Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,83 Ft
Euró
390,36 Ft
Font
456,90 Ft
Bitcoin
60,669 $

Rendkívül elegáns öltönyben fotózták Rogán-Gaál Cecíliát (fotók)

Emlékeink szerint ebben az összeállításban még nem is láthattuk a sikeres üzletasszonyt, de azt kell mondjuk, nagyon jól áll neki.

Fotó: Instagram/Rogán-Gaál Cecília
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Rogán-Gaál Cecília ugyan nem posztol túl gyakran, már több mint 36,6 ezer követője van az Instagram oldalán. Érdekes tartalmakat oszt meg a követőivel, részben a divatot középpontba helyezvén.

Számtalan remek szettet láthattunk tőle, amik egyúttal ötletet is adhatnak másoknak. Hasonlóan Sarka Katához, Cecília is szereti a trendi, igényes összeállításokat, amik által kihangsúlyozhatja az egyéniségét. Soron kívül Beismerte a gyógyszergyártó, hogy vérrögöt okozhat a Covid-oltóanyaga

Mindig sokat tud hozzáadni az ember hangulatához, ha olyasvalamit visel, melyben kényelmesen, magabiztosan érzi magát. Cecíliát már nem egy ilyen szettet láthattuk viselni, és ez a jövőben sem lesz másképp.

Néha pedig jó érzés kilépni a komfortzónánkból, és valami olyasmit hordani, amit csak nagyon ritkán, vagy soha nem teszünk meg. Ezzel újabb és újabb érzéseket generálhatunk, melyek megmutatják, mennyire színes a karakterünk.

Cecília ezúttal egy nagyon elegáns öltönyt viselt, hozzá egy látványos sminkkel és frizurával. Abszolúte hozza az üzleties életérzést, akárcsak a cipő, mely egészen a 80-as évek divatjáig nyúlik vissza.