Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,79 Ft
Euró
391,17 Ft
Font
458,24 Ft
Bitcoin
63,023 $

Fotózáson járt Szőke Zsuzsi, ismét lenyűgözte a követőket (videó)

Szőke Zsuzsi egy nagyon izgalmas és eseménydús fotózáson járt, amiről videós anyag is készült, benne pár érdekes részlettel.

Fotó: Instagram/Szőke Zsuzsanna
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Szőke Zsuzsi soha ezelőtt nem volt ennyire ismert, mint ezekben a hónapokban. Számára is országos ismertséget hozott a Dancing with the Stars, aminek a második és a harmadik évadában szerepelt.

Zsuzsi egy igazán különleges és színes karakter, aki már a puszta jelenlétével felhívja magára a figyelmet. Sokakat elvarázsolt a természetes szépségével a műsoron és a közösségi médián keresztül. Soron kívül Napos, csapadékmentes kedd vár ránk

A DWS táncosa imádott a versenyben szerepelni, sok pluszt adott az életében, és nyilván az ismertségnek előnyei is vannak. Egyre több fotózáson láthatjuk viszont, ami nem meglepő, ha megnézzük a követők számát, és az aktivitást.

Ha üzletről van szó, általában az aktivitás dönt, ami érthető, hiszen az jelenthet potenciális vásárlást. Önmagában a magas követőszám nem mindig mutatja meg az oldalban rejlő potenciált, és ezzel jobb tisztában lenni.

Zsuzsinál az aktivitás is rendben van, és szép számokat produkál. Legutóbb egy izgalmas fotózásról hozott egy videós anyagot, amit alább tekinthettek meg róla, természetesen különböző szettekben.