Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,04 Ft
Euró
392,77 Ft
Font
458,56 Ft
Bitcoin
63,911 $

Horváth Gréta most válaszolt a gyerekkérdésre

Számtalanszor kérdezték már a témában Horváth Grétát, aki most válaszolt rá, és egyértelművé tette a dolgot.

Fotó: Instagram/Horváth Gréta
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Horváth Gréta élete egyik legnehezebb időszaka után lett újra szerelmes, és boldog párkapcsolatban él. Nemrég arról is olvashattunk a bulvársajtóban, hogy plasztikai operáción esett át.

Nem tagadja a beavatkozásait, de ezeket szükségesnek találta, és jobban érzi magát tőlük. A mostanában különösen jó és szexi formában lévő híresség, az Ázsia Expressz korábbi győztese az Instagram oldalán válaszolt kérdésekre, többek között a gyerekvállalással kapcsolatosan is, hogy nem-e terveznek közös babát. Soron kívül Ezt a férfit keresi a rendőrség a szentesi gyilkosság ügyében

„Ez a tesós kérdés sokszor téma. Mindig ki szoktam hagyni, de most reagálok rá. Jelenleg nem szeretnénk, és nem tervezünk gyereket.” – fogalmazott a válaszában Gréta, aki azonban nem zárta ki a lehetőséget.

„Lehet 1-2-3-4-5-6 év múlva meg akarunk. Lehet, nem!” Sem én, sem a párom jelenleg nem akar. Ebben is egyetértünk, és nem megalkuvás egyikünk részéről sem ez a kijelentés.” – tette hozzá Gréta.

„Ez a lényeg ebben. Közös tervek és célok viszont vannak dögivel, nem görcsösen. Élvezzük a kapcsolatunk. Izgalmas és tartalmas napok vannak mögöttünk, és előttünk is. Nagyon kiegyensúlyozott és boldog párkapcsolatban élünk. Tökéletes, ami van. Filipnek vannak testvérei, így ezt is tisztáztuk.”