Clouds
21 Budapest
Dollár
359,95 Ft
Euró
390,90 Ft
Font
446,12 Ft
Bitcoin
23,722 $

Horváth Gréta nem tagadja, a melleit is megcsináltatta az orra mellett

Fotó: Facebook/RTL Reggeli
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Emellett töltve van a szája, ugyanakkor abszolúte nem lépte át a határokat, és nagyon elégedett a végeredménnyel.

Gréta boldogan jelent meg az új orrával az RTL reggeli műsorában, a Reggeliben. Elárulta, nem akart manó orrot, inkább a természetes irányt követte, melynek látható jelei vannak, abszolúte észrevehető a különbség.

Soron kívül Rövidke napsütés után csapadék vár ránk hétfőn

Emellett a beavatkozás az orrcsepp-függőségét is megszüntette, mivel az orrsövényferdülését szintén rendbe rakták, aminek külön örül. Hozzátette, nem ítéli el a plasztikai beavatkozásokat, és nem tagadja, töltve van a szája, illetve a melleit is megcsináltatta a szoptatás után.

Úgy érzi, egyik beavatkozással sem lépte át a határt, így a mellei sincsenek a nyakában, az orra sem apró, illetve a szája sem óriási. Voltak, akik szerint feleslegesen csináltatta meg az orrát, de ő nem foglalkozik azzal, hogy ki és mit gondol.

Szerinte akkor jó egy plasztikai műtét, ha azt finomhangolásként éli meg az ember, de látja, hogy vannak, akik túlzásba esnek. „Emiatt jó a család, meg a barátok, meg egy jó orvos.” Gréta pedig nagyon is elégedett a végeredménnyel, és jól érzi magát a bőrében.

Nem valószínű, hogy ez volt az utolsó hasonló operációja, a hasát szeretné később megcsináltatni, és úgy érzi, a fogyásával rosszabb a helyzet, mert a bőr még lentebb került. „Enyhe kötényhasnak lehetne nevezni.” Ahhoz pedig fiatalnak tartja magát, hogy ne érezze magát komfortosan bikiniben, de a párja azt mondja, soha ne csináltassa meg, mert így szép.

Még több bulvár: Köllő Babett megerősítette, a saját pénzét költi