Dollár
420,05 Ft
Euró
419,39 Ft
Font
481,86 Ft
Bitcoin
20,247 $

Horváth Gréta Egyiptomból jelentkezett, szexibb, mint valaha

Fotó: Instagram/Horváth Gréta
not image

Hujber Dávid

2022. július 18. - 10:04

Talán nem túlzás azt mondani, hogy Horváth Gréta, az Ázsia Expressz korábbi győztese vonzóbb, mint valaha.

Érthető módon sokan aggódtak Horváth Grétáért, amikor kiderült, hogy a férje, Meggyes Dávid külön folytatja tovább. Ez azt is jelentette, hogy végül nem vállaltak közös gyermeket, és már mást szeretnek.

Soron kívül Brit külügyminiszter: addig fogjuk támogatni Ukrajnát, amíg meg nem nyeri a háborút

Voltak, akik azt gondolták, hogy csak egy mosolyszünetről van szó, de hamar kiderült, hogy Dávid már egy másik nőt szeret. Stana Alexandra lett a befutó, és azóta is lángol közöttük a szerelem, rendkívül boldogok.

Gréta pár hónappal később esett szerelembe újra, és láthatóan rendkívül boldog emiatt. Nemrég pedig repülőre szállt, egy hatalmas bőröndöt is magukkal vittek, ami többeknek feltűnt, de jobb biztosra menni.

„A létező összes fényvédőt az arcomra kentem… Sokkal csodálatosabb ez a hely mint azt valaha gondoltam.” – árulta el Gréta, aki Egyiptomból jelentkezett, ahol számos remek lehetőség várja az odalátogatókat.

„Hihetetlen kedvesek az itt dolgozók. Tegnap este a partról néztük a végtelen csillagos égboltot. A hullámok hangja pedig tökéletes aláfestése volt az éjszakának! Jó döntés volt ide jönni.” – folytatta a posztjában.

„A Revox fényvédőt megtaláljátok a @lovebrandshu weboldalon. Nyugodtan kenhetitek az alapozó alá is, nem hagy ragacsos érzetet.” – adott információt a szexi sztár, aki jobb formában talán már nem is lehetne, lenyűgöző.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.