Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,41 Ft
Euró
388,89 Ft
Font
454,33 Ft
Bitcoin
59,102 $

Kim Kardashian mackónadrágban is nagyon vonzó

Gyakorlatilag teljesen mindegy, milyen ruhadarabot választ magának, Kim Kardashian, egy egyszerűbb viselet is nagyon vonzón áll rajta.

Fotó: Instagram/Kim Kardashian
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Kim Kardashiant nem véletlenül tartják a világ egyik legjobb nőjének, csak meg kell nézni a róla készült fotókat. Önmagában már a 343 milliós követőszám sokat elmond arról, mennyire népszerű.

Nagyon nagy erővel bír a közösségi médiában, és ha valamit posztol, akkor arra valóban figyelni fognak az emberek. Csak elképzelni lehet, hogy mennyi pénzt kereshet ezekkel a bejegyzésekkel, hiszen nem ritka, amikor az adott termékből az összeset elkapkodják, és mindezt pár perc alatt. Soron kívül Némi csapadékra van kilátás pénteken, de akár 27 fok is lehet napközben

Ekkora oldallal a saját márkái óriási teret kapnak, és enyhe túlzással az Instagram is elegendő ehhez. Sokan igyekeznek utánozni Kimet, ami gyakorlatilag egy lehetetlen küldetés, annyira egyedi a karaktere.

A merészebb fotók sem maradhatnak el tőle, de azt is láthatjuk, amikor egy egyszerűbb viseletet választ. A mackónadrág is egyre nagyobb divat, nemcsak a hírességek körében, bár ez országonként azért eltérő.

Kim egy reggeli mackónadrágos fotóval köszönt be, amin valószínűleg nem dolgozott sokat, mégis több mint 1 millió like-ot kapott rá. A fürdőszoba pedig akkora, mint egy kisebb lakás, ahol a „metime” is más értelmet nyer.

Agyonverte feleségét a volt kazahsztáni gazdasági miniszter, a gyilkosságról felvétel is készült

A férfi az egyik rokonának a tulajdonában lévő étterembe vitte feleségét, ahol a hajánál fogva rángatta, brutális módon ütlegelte és rugdosta, melynek következtében a nő a helyszínen életét vesztette.