Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,035 $

Így élvezi az életet Vasvári Vivien Miamiban

Miamiban nem nehéz élvezni az életet, ha az ember boldog, és ez egy olyan város, ahol abszolúte fel tud töltődni az ember.

...svg content...Fotó: Instaqgram/Vasvári Vivien
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az Egyesült Államok önmagában hatalmas, különleges és sok szempontból utánozhatatlan. Egy európai ember számára különösen, hiszen nagyon más a kinti kultúra, és egyszerűen minden felfoghatatlanul nagy.

Mindez nem mindig jön át a felvételekről, a különböző videókról és fotókról, az életérzés különösen. Ugyanakkor a hírességek időről időre képesek átadni valamit ebből, aminek örülnek a követők. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Sarka Kata is imádja Miamit, többször járt már a napsütötte városban, ahol mindig találni új dolgokat. Vasvári Vivien szintén szeret ott lenni, és egy nagyon tüzes bikiniben nyitotta az egyik napját.

Később pedig egy szuper-elegáns szettben tért vissza, ami ugyancsak nagyot ment a követők körében. Vivien is rendkívül stílusos, elegáns, és ez akkor is igaz, ha kimegy a partra egy picit lazulni.

Így tett legutóbb, miközben finom kókuszlevet szürcsölgetett, ami ugyancsak utánozhatatlan életérzést ad egy ilyen helyszínen. Vivien mosolya sokat elárul, nagyon élvezi Miamit, és már menyasszonyként teheti ezt meg

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.