Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
62,584 $

Jennifer Lopez nem aprózta el a megjelenését (fotók, videó)

A nagy eseményen Kim Kardashian és Oprah is jelen volt, akik egymás mellett ültek Jennifer Lopezzel.

Fotó: Jennifer Lopez amerikai énekesnő sajtótájékoztatót tart kolumbiai pályatársa, Shakira részvételével Miamiban 2020. január 30-án. A két popénekes az idei sztárfellépője az Egyesült Államok profi amerikaifutball-ligájának (NFL) döntője, a Super Bowl félidejében tartandó játékszünetnek. Az NFL 54. szezonjának nagydöntőjében a Kansas City Chiefs és a San Francisco 49ers együttese lép pályára Miamiban február 2-án. MTI/AP/David J. Phillip
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

A sztárok élete sok szempontból valóban a csillogásról szól, legalábbis, amikor megjelennek egy eseményen, biztosan. Jennifer Lopez közben mintha csak még mindig a 30-as éveiben járna, lenyűgözően néz ki.

Ezzel nemcsak magát és a sok millió követőjét motiválja, hanem például más sztárokat is. Rendre elismerően beszélnek róla, és ez a karrierjére, valamint a megjelenésére is igaz, mindkettő rendkívüli. Soron kívül Szentkirályi Alexandra a Szomszédok legendájával, Vágási Ferivel üzent Karácsonynak

Nehéz betelni Lopez stílusával, és szilveszterkor is nagyon odatette magát. Most pedig már ott tartunk, hogy rövidesen február hónapba lépünk, és szép lassan ismét elkap bennünket a nyári hangulat.

Nagyon gyorsan telik az idő, minden eddiginél jobban érezzük ezt, de mintha az JLO-ra nem lenne hatással. A különleges latin szépség az elmúlt hétvégén sem unatkozott, egy asztalnál ült Kim Kardashiannal és Oprah-val.

Láthatóan jól érezték magukat, a közös fotók sem maradhattak el. Az énekesnő ezúttal is egy igen feltűnő ruhát választott, amivel kihangsúlyozhatta csillogó személyiségét, melyre most sem lehetett panasz.