Clouds
21 Budapest
Dollár
353,89 Ft
Euró
390,00 Ft
Font
438,56 Ft
Bitcoin
23,760 $

Odavannak a rajongók Jennifer Lopez szilveszteri ruhájáért

Fotó: Jennifer Lopez amerikai énekesnõ, színésznõ gyémántnyakláncot visel az amerikai film- és televíziós színészek céhe, a SAG (Screen Actors Guild) 26. díjkiosztó gáláján Los Angelesben 2020. január 19-én. MTI/EPA/David Swanson
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Jennifer Lopez továbbra is úgy néz ki, mint aki még mindig a 30-as éveiben jár, pedig azon már egy ideje túl van.

Jennifer Lopez idén július végén ünnepeli az 54. születésnapját, így szép lassan ő is közelebb lesz a 60-hoz, mint az 50-hez. Ez is csak azt mutatja, hogy milyen pokoli gyorsan megy az idő, pedig mintha csak most lett volna vége a 90-es éveknek.

Soron kívül Az MLSZ elfogadtatná a Nagy-Magyarország jelképét az UEFA-val

Sajnos nem, azóta eltelt több mint 20 év, de JLO-n mintha nem fogna az idő, vagy teljesen másképp, mint sokan másokon. A 60-as évek végén született világsztár jobbnál jobb formában van, és nemcsak fizikailag.

A bőre bársonyos, az arca pedig abszolúte egy 30-as éveiben járó nőét idézi. Ez még akkor is komoly bók lenne, ha 40-es éveket írunk, mert a 40. életévét 13 évvel ezelőtt betöltötte, ami szintén nem most volt.

Ben Affleck feleségét igazi genetikai csodának tartják, aki smink nélkül szintén megmutatta magát. Akkor is lenyűgözte az embereket, és még egy ideig biztosan nagyon fiatalos maradhat, ha így halad tovább.

A 2022-es szilvesztert is élvezte, videón is megmutatta a szettjét, aminek a leglátványosabb kiegészítője egy szívet formáló öv volt, ami mintha drágakövekből lett volna kirakva. Egy újabb különleges darab, amit Jennifer viselt, ezúttal szilveszterkor.

Még több bulvár: Vajna Timi sejtelmes szerelmes fotója a párjával szilveszterkor