Clouds
21 Budapest
Dollár
353,89 Ft
Euró
390,00 Ft
Font
438,56 Ft
Bitcoin
23,760 $

Mióta itt jártál:

Jennifer Lopez mintha csak egy 30-as éveiben járó nő lenne (fotók)

Fotó: Jennifer Lopez amerikai énekes-színésznő (k) érkezik a Grammy-díjak 59. átadási ünnepségére a Los Angeles-i Staples Centerben 2017. február 12-én. (MTI/EPA/Paul Buck)
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Valamilyen módon Jennifer Lopezre sokkal kevésbé hat az idő vasfoga, évről évre egyre fiatalosabb, és erre nagyon büszke lehet.

Mindannyian megvívjuk a saját harcunkat az idővel, ki így, ki úgy. Előbb-utóbb érezni fogjuk, hogy már nem megy ugyanúgy, mint régen, ugyanakkor számtalan példát láthatunk arra is, hogy valaki 30-40 felett hozza ki magából a maximumot.

Soron kívül Észak-Korea megint súlyosan megfenyegette az USA-t

Nyilván, ha korábban is ezt tettük, akkor már nehéz növelni a tétet, de a szinten tartás is nagy sikert jelenthet. A rendszeres sportolás, a kevés stressz, az egészséges életmód, illetve a különböző megelőző kezelések mind szerepet játszanak ebben.

Ezernyi praktikával találkozhatunk az interneten, amik segíthetnek abban, hogy jobb formába hozzuk magunkat. Néha elég ehhez felcsapni az Instagramot, és a sztárok igen komoly motivációval szolgálnak számunkra.

Jennifer Lopez ékes példája ennek, aki idén nyáron ünnepli az 54. születésnapját, de mintha csak a 34-re készülne, noha annak már 20 éve. Kiváló formának örvend, és ez nemcsak a szexi vonalaira igaz.

A bőre ugyancsak fiatalos, ami az egyik legnagyobb kincs egy nő számára. A bőr sok esetben megmondja, hogy milyen életet éltünk korábban, és annak megóvásával akár évtizedeket nyerhetünk.

Még több bulvár: Berki édesanyja: „Ha találkozom Mazsival, lehet, meg is tépem!”