Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,58 Ft
Euró
389,17 Ft
Font
454,95 Ft
Bitcoin
58,568 $

Ilyen helyet kapsz a Super Bowlon 150 millióért!

A Super Bowl Amerika messze legdrágább sporteseménye. Persze vannak még más drága sportesemények is, mint a World Series a Yankee-stadionban vagy az NBA Döntő Los Angelesben. Viszont valójában egyik sem hasonlítható ahhoz a mennyiségű pénzhez, amely a Super Bowlon minden évben kézről-kézre forog.

Sport

Gyémánt Péter

Szerkesztő

Péntek délután a legolcsóbb páros jegy a Super Bowlra a StubHubon 13898 dollárba, azaz 4,2 millió forintba került. A legdrágább jegy pedig a Rovell tweetje szerint 85 ezer dollárba került, párban tehát 170 ezer dollárba, vagyis 51,6 millió forintba! Ezek pedig a Club 72-be szólnak.

És ne felejtsük el, hogy a költekezés a jegyvásárlással még nem áll meg, és kisebb vagyonokat lehet költeni a Super Bowlon szuvenírekre, ételre és sörre. Soron kívül Lázár szerint Karácsony és Vitézy vidéken nem tudnának boldogulni

De mi van akkor, ha te egy óriási vagyont akarnál költeni a jegyre? Mondjuk milyen jegyet kapnál 500 ezer dollárért, átszámítva 150 millió forintért? A GQ Sports utánajárt a dolognak.

Az 500 ezer dolláros jegyhez hozzátartozik… tulajdonképpen minden. Egészen a játéktérre való belépéstől az „nappali boxokig” minden benne van az árban – persze az adott személy nem is fizet keveset ezekért a kiváltságokért.

Fontos kiemelni, hogy az 500 ezer dolláros ár nem egy jegy ára, hanem a teljes „nappali boksz” ára. Ezek a Hard Rock-stadion legjobb helyei, és ide vásárolhatnak helyet maguknak az elképesztően gazdag emberek, akik hajlandóak 150 millió forintnak megfelelő összeget adni egy pár órán keresztül tartó élményért.

A lenti videóban többet is megtudhattok a 150 milliós helyről.