Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,83 Ft
Euró
389,44 Ft
Font
453,75 Ft
Bitcoin
64,143 $

Rácz Jenőék legújabb családi fotóját imádják a követők

Mindent elárul a fotó arról, hogy mennyire boldogok hárman, egy családot alkotva, amire már nagyon vágytak.

Fotó: RTL Magyarország
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Rácz Jenő nemrég egy nagyon fontos térdműtéten esett át, amivel nem akart tovább várni. Már a mindennapi életében is elkezdte hátráltatni a fájdalom miatt, és úgy döntött, hogy az év elején befekszik elvégeztetni magán az operációt.

Azóta visszatért a Michelin-csillagos chef az éttermébe, de hónapokon át rehabilitációra fog járni, hogy teljesen meggyógyuljon. Az első nehezebb időszakon talán már túl van, így vasárnap közösen táncolhatott a kislányával. Soron kívül Újabb gyanúsítottja van a halálos Árpád hídi gázolásnak

Rubint Rékáék Alakreform Báljára voltak hivatalosak, amire örömmel mondhattak igent, hiszen jó barátok. Az évek alatt több közös programot is szerveztek, és Schobert Norbi volt az, akinek a segítségével formába lendült Jenő az esküvőjére.

Jenő számára a család az első, de a karrierjét sem hanyagolja el, és megtudhattuk, hogy egy külföldi éttermet futtathat fel. Ez már önmagában nagyon izgalmasnak hangzik, bár a részletek egyelőre nem ismertek.

A sikeres üzletember, chef és televíziós személyiség hálás lehet a feleségének, Dórinak, aki mindenben támogatja őt. Remek duót alkotnak, kiegészülve a kislányukkal, akiről alább egy friss fotót láthatunk a bálról.