Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,41 Ft
Euró
390,99 Ft
Font
458,03 Ft
Bitcoin
63,423 $

Így hagyta el Szandi a szülői házat 28 évvel ezelőtt

Közel 30 évvel ezelőtt ezen a napon Szandi elhagyta a szülői házat, ami mindenkit váratlanul ért, ugyanakkor szüksége volt erre.

Fotó: Szandi az Összetartozunk - 40 év rock, 40 dal, közel 40 előadó - a Mobilmánia együttes karácsonyi koncertjén a Budapest Arénában 2021. december 23-án. MTI/Illyés Tibor
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Szandi évtizedekkel a megismerkedés után is nagyon boldog a párja mellett. Csodálatos évek vannak mögöttük, miközben saját családot alapítottak, és megannyi emlék, érzés köti őket össze, amiket senki nem vehet el tőlük.

28 éve ezen a napon hagyta el a szülői házat a szenzációs formában lévő énekesnő, ami kapcsán elárulta, hogy a döntés mindenkit váratlanul ért. Nem akart tovább titkolózni az édesapja előtt, ahogyan azt sem, hogy az édesanyja falazzon neki, ha találkozni szeretne a szerelmével. Soron kívül 15 éve mutatták be a Samsung első androidos telefonját

„28 évvel ezelőtt ezen a napon hagytam el a szülői házat. A döntés váratlanul ért mindenkit. Nem akartam többet titkolózni Apu előtt és nem akartam, hogy Anyunak kelljen falaznia, ha találkozni szeretnénk.” – emlékezett vissza Szandi, akiről nemrég egy 70-es évekbeli felvételt hallhattunk.

„Miután Csabival már két éve voltunk együtt és 18 éves lettem, úgy éreztem jogom van úgy élni az életemet, ahogy szeretném. Így hát meg sem álltam az Akácfa utcáig, ahol várt a szabadság és szerelem…”

„A lángot azóta sem hagyjuk elaludni és jóban-rosszban kitartunk egymás mellett. Azt gondolom, nincs is ennél nagyobb kincs.” – adott hálát a boldogságért az énekesnő, aki továbbra is harmóniában él a párjával.

Négy rendőrrel végeztek egy lövöldözésben az Egyesült Államokban

Megrázó eset történt az észak-karolinai Charlotte-bana, ahol négy rendőr vesztette életét egy lövöldözésben.

Élőben adja a tv a Bayern München-Real Madrid Bajnokok Ligája elődöntőt

A Bayern München látja vendégül a Real Madridot a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén kedd este.