Clouds
21 Budapest
Dollár
354,55 Ft
Euró
386,25 Ft
Font
432,93 Ft
Bitcoin
23,621 $

Egy 1978-as felvétel Szandiról, már 2 évesen énekelt

Fotó: RTL Magyarország
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Még csak 2 éves volt, de Szandi már énekelt, bár akkor még csak nem is sejthet te, hogy ünnepelt sztár lesz belőle.

Szandit mindenki ismeri Magyarországon, bármelyik generáció felismerheti őt, köszönhetően annak is, hogy nem vonult vissza, aktív a közösségi médiában, illetve több műsorban is szerepelt az évek során.

Soron kívül Elindult a bértárgyalás az Audi Hungariánál, ezt követeli a szakszervezet

A rendkívül fiatalos énekesnő 1976. július 7-én látta meg a napvilágot, így még talán lehetnek egészen halvány emlékei a 70-es évek végéről. A 47. születésnapjára készülő Szandi nagyon fiatalon futott be, azonnal tinisztárrá vált.

Már 1989-ben mindenki ismerte, és sokan irigykedtek rá, hiszen gyerekként vált sztárrá. Akkoriban egy nagyon változó világot éltünk, és a 90-es éveket már a 2000-es évekkel sem lehetett összehasonlítani, annyira más volt.

Voltak idők, amikor Szandi egy métert nem tudott az utcán megtenni, olyan szintű rajongás és érdeklődés vette körbe. Manapság ez más, hiszen sokkal több sztárt, ismert embert és hírességet ismerhetünk.

Szandi a retro tartalmakat is kedveli, most épp egy 1976-os felvételt osztott meg. Akkor csupán 2 esztendős volt, de már énekelt, és mondhatni elindult azon a pályán, ami nagyon fiatalon változtatta meg az életét.