Clouds
21 Budapest
Dollár
353,19 Ft
Euró
385,28 Ft
Font
431,84 Ft
Bitcoin
23,659 $

Szandi lábformája továbbra is nagyon látványos

Fotó: Instagram/Szandi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Többek között lábformában is nagyon erős Szandi, aki imádja ezeket a retro ruhákat viselni, amik ráadásul remekül állnak neki.

Gyorsan elröppent ez a pár évtized, de egyvalami nem változott, méghozzá Szandi lendülete, aki fittebb és formásabb, mint valaha. Egyre többet és többet hoz ki magával, nem foglalkozik az idő kerekével.

Soron kívül Ennyivel tervezi emelni a tanárok bérét a kormány

Ez a normális, hiszen minél többet időzünk a korunkkal, annál kevesebb energiánk lesz másra. Egyszerűen csak minden napból hozzuk ki a maximumot, és ha kicsit el is veszünk, kapcsoljunk magasabb fokozatra.

Szandi folyamatosan magas fokozaton van, mintha nem tudna lemerülni. A fiatalos lendülete a fizikai megjelenésére is hatással van, és ezek a ruhák valóban nagyon jól állnak neki, ötvözvén a múltat és a jelent a modern korral.

„Kíváncsi vagyok a véleményetekre! Nektek melyik a kedvencetek? Az utóbbi időben a Fenyő75 koncertek sztárvendégeként annyira jó volt ezeket a ruhákat felvenni!” – írta a posztjában Szandi az Instagram oldalán.

„Visszarepítettek az 50-es 60-as évekbe, ahol nagyon otthon érzem magam. Ez az életérzés mindig magával ragad! Köszönöm Stefi barátnőmnek ezeket a csodálatos ruhákat!” – mondott köszönetet az énekesnő.

Még több bulvár: Béres Anett iszonyatos fájdalmakat él át, néha csak zokog