Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,516 $

Kisó deadliftben és kötélhúzásban is penge (videó)

A híres rádiós műsorvezetőnő sokat fejlődött az évek alatt, keményen edz, miközben egyre nagyobb súlyokkal dolgozik.

Fotó: Instagram/Kiss Orsi (Kisó)
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Azok, akik figyelemmel követik Kisó életét a közösségi médián keresztül, láthatják, hogy az elmúlt időszakban még inkább rákapcsolt. Eddig sem volt gond a kitartásával, még egy nehezebb napon is lement edzeni.

Általában ezek az edzések esnek a legjobban az ember lelkének, mert annak végén rájönnek, hogy mennyire megéri mindezt csinálni. Azok, akik rendszeresen edzenek, már nem keresnek kifogásokat, és ez más területekre is igaz. Soron kívül Jakab Péter pártja már biztosan nem indulhat az EP-választáson

Az edzés az elmére is jótékony hatással van, a munkában is kitartóbbá, élesebbé válunk, ami által előrébb kerülhetünk a sorban. Ez csak egy a sok közül azon pozitív hatások közül, melyek a rendszeres edzéseknek köszönhetőek.

Minden tiszteletünk Kisóé, mert folyamatosan edzésben van, keresi az új kihívásokat, és azok a súlyok, amiket megmozgat, egyáltalán nem játékszerek. Ráadásul szabályosan, kontrollált körülmények között végzi a gyakorlatokat.

Most bemutatjuk Nektek, milyen az, amikor a csinos és kiváló formának örvendő rádiós műsorvezetőnő deadlifezik, majd kötelet húz a saját testsúlya segítségével. A videókat ideiglenesen erre a linkre kattintva érhetitek el. Csak így tovább, Kisó!

Kikapott a Barcelona, amivel már most bajnok a Real Madrid

A Barcelona hiába vezetett két alkalommal is a Girona ellen, végül kikaptak, így a Real Madrid már most bajnoknak mondhatja magát.