Úgy fest, elkészült Kisó szexi nyári formája

Fotó: Instagram/Kiss Orsi (Kisó)
not image

Hujber Dávid

2022. május 14. - 02:08

Minden jel arra mutat, hogy Kisó nyári formája gyakorlatilag a nyári szezon legelejére készült el, és minden erre áldozott perc meghozta a gyümölcsét.

Kevés olyan ember lehet, aki nem szeretne erő nyári formát, és ez hosszú évtizedek óta van így. A világ felgyorsulásával a nők is egyre szabadabban, lengébben kezdtek el öltözni, manapság már elképzelhetetlenek a teljes testet fedő fürdőruhák.

Anno pedig az lett volna elképzelhetetlen, hogy falatnyi bikiniben rohangáljanak a nők, Egyes szettek szinte alig takarnak valamit, és ilyenkor nem ritka, hogy az egész strand vagy part megbámulja hölgyet.

Ezek a hölgyek nem különösebben lepődhetnek meg, mert tisztában kell lenniük azzal, hogy amit magukra vesznek, az egészen minimálisan takar. Mások inkább konzervatívabb bikinikre esküsznek, vagy ott vannak a nagyon divatos egyrészes szettek.

Majkát ismét megtámadta a koronavírus

Kiss Orsi, Kisó egy ideje már keményen dolgozik a nyári formáján, és egy szava sem lehet a kritikusainak, akik időről időre megtalálják őt a kora miatt. Csodálatosan néz ki, sugárzik, és mondhatni csúcsformában van.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.