Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,05 Ft
Euró
391,02 Ft
Font
457,96 Ft
Bitcoin
62,771 $

Elfogytak a szavak Lékai-Kiss Ramóna lila színű szettje láttán

A TV2 sztárműsorvezetője élete formájában van, ez nem is lehet kérdés, és még csak most kezdődött meg a 2023-as év.

Fotó: Instagram/Lékai-Kiss Ramóna
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

A 2023-as esztendő is nagyon érdekesnek, intenzívnek és izgalmasnak ígérkezik Lékai-Kiss Ramóna számára, aki az évek alatt az egyik legjobb műsorvezetővé vált. A színésznő tudatosan készült erre a pályára, és sokat tanult annak érdekében, hogy eljusson erre a szintre.

Nincs ideje unatkozni, hiszen édesanyaként is helyt kell állnia, miközben számtalan projektben vesz részt. Az egyik legnépszerűbb híresség idehaza, akit nagyon sokan kedvelnek, nem tartozik a megosztóbb személyiségek közé. Soron kívül Bőnyi iskolai késelés: a megkéselt lány túl van az életveszélyen

Nyilván vannak, akik valamilyen oknál fogva nem kedvelik őt, vagy csak szimplán irigykednek az életére, a formájára, a különleges megjelenésére. Rami rendkívül fotogén, imádja a kamera, és csak úgy duzzad az önbizalomtól.

Profiként pontosan tudja, mire van szükség egy műsor/sorozat/film forgatása alatt, de ez csak részben szól a rutinról. Mindig fejlődik, tanul, tapasztal valami újat, ami segít abban, hogy jobbá váljon.

Modellként is abszolúte megállja a helyét, az alább látható fotóval pedig rögtön magasra tette a lécet 2023-ban. Nálunk ez biztosan a kedvencek között fog szerepelni, remekül áll Raminak a lila szín.

Még több bulvár: Különleges fotóval mondott köszönetet Tóth Gabi a születésnapján