Clouds
21 Budapest
Dollár
352,70 Ft
Euró
387,92 Ft
Font
435,24 Ft
Bitcoin
23,785 $

Különleges fotóval mondott köszönetet Tóth Gabi a születésnapján

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Megállás nélkül kapja a köszöntéseket Tóth Gabi, akit talán minden eddiginél többen köszöntenek fel ezen a különleges napon,

Tóth Gabit gyakorlatilag mindenki ismeri Magyarországon, az egyik legismertebb híresség. Csak az Instagramon például lassan 450 ezren követik, amivel szintén ott van az élmezőnyben, kevesen mondhatják el ezt magukról.

Soron kívül Karácsony szerint gyorsabb és kiszámíthatóbb lett a buszközlekedés a Lánchídon

Az ismertség néha hátrányt is jelent, és erről Gabi már nem egy könyvet írhatott volna, hiszen sokan támadták az évek alatt. Vannak hetek, jobb esetben hónapok, amikor megfeledkeznek róla, majd ismét beindul a lavina.

Egyes napokon szinte bármibe bele tudnak kötni az emberek, ha Gabiról van szó, aki nem egy halálos fenyegetést kapott. Ugyan tavaly nyáron volt egy mélypontja, erősebben jött ki belőle, mint korábban bármikor.

Sokat köszönhet a férjének, Krausz Gábornak, aki mellette áll, és abban is segít, hogy folytathassa a karrierjét, hiszen a gyereknevelés mellett ez sem egyszerű. Gabi kislánya szintén sok erőt ad, és ő az, aki a legfontosabb számára.

A ma 35 éves énekesnő megállás nélkül kapja a születésnapi köszöntőket, talán minden eddiginél többet. Ezért pedig különösen hálás, és egy különleges ruhában köszönte meg a jókívánságokat, amik éjfélig még biztosan érkezni fognak.

Még több bulvár: Nádai Anikó szuper-szexi dekoltázsa edzés közben