Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,49 Ft
Euró
391,28 Ft
Font
458,11 Ft
Bitcoin
63,472 $

Megint lövöldöztek az Egyesült Államokban, egy ember állapota kritikus

Többen megsérültek egy lövöldözésben, akik közül az egyik sérültet kritikus állapotban vittek kórházba a helyszínről.

Fotó: Unsplash/Arnav Singhal
Észak-Amerika

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az Egyesült Államokban rendszeressé váltak a lövöldözések, nemrég egy valószínűsíthetően drogkartell által végrehajtott kivégzésről számoltunk be, melynek során mind a hat áldozatot fejbe lőtték, köztük egy hat hónapos csecsemővel.

Legutóbb a Florida Parkban dördültek el lövések az MLK Day névre keresztelt eseményen. Összesen nyolc sérültről tudni, akik közül egy ember kritikus állapotban van, élet-halál között lebeg. Soron kívül Élőben adja a tv a Bayern München-Real Madrid Bajnokok Ligája elődöntőt

A Martin Luther King Jr. Day néven futó rendezvényen hétfő este alakult ki a káosz, amikor 17 óra 20 perc körül lövéseket lehetett hallani. Több mint ezer ember gyűlt össze a helyszínen, és a seriffhivatal szerint a lövöldözés valamilyen nézeteltérésből alakulhatott ki.

A New York Post azt írja, egy gyermek is megsérült, amikor az emberek menekülni kezdtek a lövések elől. A közösségi médiában megjelent felvételeken az látható, ahogyan az esemény résztvevői az autók mögé bújnak, miután meghallották a lövéseket.

A nyomozás folyamatban van, több részletet egyelőre nem közölt a St. Lucie megyei seriff hivatala, mely az WPBF 25 News-on keresztül adott információkat a támadásról.

Videón a Barcelona kapusának hatalmas potyagólja

Az Arsenal után a Barcelona kapusa is óriási potyagóllal hívta fel magára a figyelmet, de a Valencia ennél is rosszabbul járt.

Busz alá szorult egy elgázolt ember Zuglóban

Újabb súlyos baleset történt, most Zuglóban, ahol elgázolt egy embert egy busz, majd a jármű alá szorult.