Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,63 Ft
Euró
389,48 Ft
Font
453,83 Ft
Bitcoin
63,871 $

Ronaldo a PSG ellen léphet először pályára az Al Nassr színeiben

Rudi Garcia edző bejelentette, hogy Cristiano Ronaldo a PSG elleni barátságos mérkőzésen léphet először pályára az Al Nassr színeiben.

Fotó: MTI/AP/Amr Nabil
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

Miután az angol labdarúgó-szövetség felfüggesztette a játékost az áprilisi, Manchester United Everton elleni mérkőzés után, amikor Ronaldo kiütött egy telefont egy szurkoló kezéből, a játékos nem léphetett pályára az Al Nassr első két hazai mérkőzésén.

Az ESPN jelentése szerint Garcia azonban most megerősítette, hogy a 37 éves klasszis az Al Shabab elleni bajnoki mérkőzést is kihagyja, és január 22-én az Ettifaq ellen debütál – hacsak nem játszik január 19-én a PSG ellen Rijádban. Soron kívül Saját házában késeltek halálra egy várandós nőt, nagy erőkkel keresik a tettest

A PSG elleni barátságos mérkőzésen az Al Nassr és az Al Hilal játékosaiból összeállított csapat játszik majd, az edző szerint pedig bár remek lesz látni a PSG-t és a „nagyszerű párizsi játékosokat”, kiemelte, három nappal később bajnoki mérkőzést játszik a csapat.

Időbeosztás szempontjából nem tartja ideálisnak a szervezést, de bízik abban, hogy győzedelmeskedni fognak. Garcia arról is beszélt, hogy Ronaldo érkezése Szaúd-Arábiába hasonló volt, mint Pelé New York Cosmoshoz való költözése, ami egyik napról a másikra helyezte reflektorfénybe a kevésbé ismert szaúdi klubot.

Dzsudzsákék sem tudták megállítani a Ferencvárost, kiütötték a Debrecent

A Debrecen sem tudott mit kezdeni a Ferencvárossal, 4-1-es vereséget szenvedtek, és távolabb kerültek a dobogótól.

Ezekkel a gólokkal lett bajnok a Real Madrid (videó)

A Real Madrid meccse nem volt a legsimább a Cadiz ellen, mégis 3-0-ra nyertek, majd a Barcelona vereségével bajnoki címet ünnepelhettek.

Életveszélyes állapotba került két gyermek egy ceglédi autóbaleset miatt

Többeket mentőhelikopterrel vittek kórházba a Cegléden történt súlyos baleset miatt, két gyerek életéért küzdenek az orvosok.