Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,49 Ft
Euró
389,49 Ft
Font
455,42 Ft
Bitcoin
57,696 $

FA Cup: videós összefoglaló a Manchester City nagy győzelméről a Chelsea ellen

A Manchester City nagyon hamar eldöntötte a továbbjutás sorsát az FA Cup-ban, a londoni csapatnak gyakorlatilag esélye sem volt.

Fotó: EPA/Adam Vaughan
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Folytatódik a Chelsea vesszőfutása, immáron nemcsak a bajnokságban. Egyre nehezebb helyzetben találja magát a csapat az új edzőjével, akinek esetleges leváltása kapcsán is vannak pletykák odakint.

A Chelsea nemrég bajnokin is kikapott a Manchester Citytől, akik legutóbb az FA Cup-ban okoztak kellemetlen perceket számukra. Mondhatni esélyük sem volt, gólokkal verték az ellenfelüket a vasárnapi kuparangadón. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Az első gólra ugyan 23 percet kellett várnunk, Mahrez találata azonban beindította a hengert. Rövid időn belül három találat is született, amivel abszolúte eldőlt a továbbjutás sorsa, a Chelsea edzője pedig tovább keresheti a megfelelő rendszert.

A 30. percben kezezés miatt büntetőt kapott a City, amit Alvarez értékesített. Közel 10 perccel később Foden köszönt be, és hogy teljes legyen a Chelsea szenvedése, a lefújás előtt újabb büntetőt ítéltek ellenük.

A 85. percben már Mahrez állt oda a büntetőhöz, amivel két gólt is gyűjtött a 90 perc alatt. Alább az összefoglaló videót találjuk, benne minden fontos pillanattal, és természetesen a Manchester City góljaival.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.