Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,233 $

Újabb éttermek nyitása miatt beáldozza munkavállalói egy részét a McDonald’s

A hivatalos tájékoztatás szerint a létszámleépítéssel kapcsolatos döntést nem anyagi megfontolásból hozta meg a vállalat.

...svg content...Fotó: Pexels
Európa

Szabó Kata

Szerkesztő

Az Amazon után újabb nagyvállalat jelentette be, hogy leépítéseket tervez a közeljövőben, ám Chris Kempczinski vezérigazgató szerint esetükben nem költségcsökkentés tette indokolttá a lépést, hanem szeretnék, ha a vállalat a jövőben innovatívabb lenne, aminek köszönhetően a munkavégzés hatékonysága is javulna.

Kempczinski szerint a vállalat jelenlegi működési rendszere elavult, ezért átszervezésekre van szükség. Mint mondta, problémát okoz számukra, hogy többször próbálják megoldani ugyanazt a problémát, a különböző részlegek nem osztják meg egymással ötleteiket, valamint az innováció területén is lassan reagálnak. Soron kívül Alaszka „rozsdásodó” folyói már az űrből is látszanak, elsavasodtak az egykor kristálytiszta vizek

Az átszervezési tervekkel párhuzamosan a terjeszkedéssel kapcsolatban is bejelentést tett a McDonald’s. Kempczinski elmondta, mindenképpen fel kell gyorsítaniuk az új étteremnyitások ütemét, ugyanis csak így fogják tudni kiszolgálni az elmúlt években jelentősen megugró keresletet, írja a CNBC.

Hogy pontosan hány új étterem nyitása szerepel a vállalat tervei között, azt egyelőre nem közölték, mint ahogyan az sem ismert, hány munkavállalónak kell majd új állás után néznie, ám a vezérigazgató annyit elárult, hogy a végső döntéseket április 3-ig mindenképpen meghozzák, ezt követően pedig az érintettekkel is felveszik a kapcsolatot.

A Manchester United edzője azt mondja, ha kirúgják, majd máshol nyer trófeákat

Ten Hag egyelőre nem tudja, mi lesz vele, az FA-kupa megnyerését követően már nem volt olyan magabiztos, mint előtte.