Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,07 Ft
Euró
389,24 Ft
Font
454,93 Ft
Bitcoin
57,599 $

Varga Judit „újévi tanáccsal” szolgált a baloldalnak

Elmondása szerint az lenne a legjobb, ha az ellenzék jobban szeretné a hazáját, mint amennyire gyűlöli a jobboldalt és a kormányt.

Fotó: Varga Judit igazságügyi miniszter beszédet mond Nyíriben, a település megújult művelődési házának átadóünnepségén 2022. december 17-én. MTI/Vajda János
Belpolitika

Koós Alexandra

Szerkesztő

Varga Judit igazságügyi miniszter nemrégiben a BOON hírportálnak adott interjút, s ennek során több téma kapcsán is nyilatkozott, például a diósgyőri várról, a Miskolci Egyetem sikereiről, illetve az uniós pénzekről.

Ezt követően arról kérdezték, mi a véleménye arról, hogy a magyar ellenzék számos tagja folyton-folyvást Brüsszelbe vagy máshová a világba rohangál szapulni a magyar kormányt, amelyre azt felelte, „a magyar baloldalnak ez időpazarlás”. Soron kívül Kétmilliós kárt okozott egy 16 éves fiatal a Határ úti metróállomásnál

Majd hozzátette, az ellenzék szponzorainak pedig pénzkidobást is jelent, „hiszen a guruló dollárok sem értek semmit áprilisban a népakarattal szemben”.

„Annyit tanácsolnék az újévre a magyar baloldalnak, hogy szeressék jobban a hazájukat, mint amennyire gyűlölik a jobboldalt és a kormányt”

– tette hozzá.

Az olasz maffiával is kapcsolatba kerülhetett a Lánchíd-botrány kulcsfigurája

A volt ügyvéd, Víg Mór egyik cégét kapcsolatba hozták az olasz maffia ’Ndragheta szervezetével.