Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,20 Ft
Euró
390,23 Ft
Font
456,08 Ft
Bitcoin
57,848 $

Farm VIP 3: Smaltig Dalma könnyeivel küszködve adott interjút

Nehéz pillanatokat élt át Smaltig Dalma a Farm VIP 3 döntőjében, amit nagy előnnyel nyerhetett volna meg, ám végül másképpen alakult.

Fotó: TV2
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Hiába volt nagy előnye a fináléban, Schobert Norbi ledolgozta azt, majd elvitte a 11 millió forintos fődíjat. Dalma nagyon dühös volt a befutó alatt, és nem értette, hogy az égiek miért nem álltak mellé a végén.

Vannak, akik szerint Norbi csalt a verseny során, amit a fiatal fiú tagadott, és elmondta, megengedett volt, hogy a versenyzők megnézhessék egymás kirakósát. Annál a feladatnál ment el számára rengeteg idő, és volt egy pont, amikor azt gondolta, feladja. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Dalma a TV2-nek adott interjújában azt mondta, nagyon csodás érzésként éli meg, hogy női versenyzőként ott volt a döntőben. „A farm barátokat adott nekem, kitartást, hogy bízzak magamban. Képes vagyok mindenre, nincs olyan, hogy lehetetlen. Mindent el tudok érni, csak akarnom kell. Ezt adta nekem a farm.”

Mivel a versenysport miatt sokat táborozott, nem tartott a környezettől és a körülményektől, ami máris előnyt jelentett számára. „Nem volt itt számomra olyan dolog, ami miatt kikészüljek.” – folytatta az interjúban.

Viccesen megjegyezte, a nagy döntő után fogja magát, és egy órára befekszik a fürdőkádba. Ezt gyakorlatilag minden versenyző elmondta, hiszen a kád sokaknak hiányzott a farmos időszak alatt.

Még több bulvár: Megható módon gratulált Schobert Norbi a 17 éves fia hatalmas győzelméhez

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.