Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,63 Ft
Euró
389,50 Ft
Font
453,83 Ft
Bitcoin
63,833 $

Farm VIP 3: Schobert Norbi elgondolkozott a feladáson a döntőben

Schobert Norbi elismerte, volt egy pontja a döntőnek, amikor elgondolkozott a feladáson, annyira kilátástalannak látta a helyzetét.

Fotó: Instagram/Schobert Norbi Jr.
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Rettentő nehéz helyzetbe került a kirakós feladatnál, rengeteg időt bukott vele, míg Smaltig Dalma meglehetősen hamar végzett. Norbi végül megnyerte a 11 millió forintos fődíjat, miután a riválisa gyakorlatilag „elveszett” a labirintusban, noha nyert helyzetben érezhette magát.

A 17 éves fiú egy minden eddiginél drámaibb végjátékkal húzta be a győzelmet, és még ma sem hiszi el igazán, annyira hatása alatt van ennek az egésznek. Megtanulta, valóban nincs lehetetlen, és az embernek mindig küzdenie kell. Soron kívül Saját házában késeltek halálra egy várandós nőt, nagy erőkkel keresik a tettest

„Még ma sem hiszem el, hogy hogyan sikerülhetett…. Egy valamit tudok! Nincs lehetetlen! Amikor a legjobban azt érzed, hogy vége, akkor kell nagy levegőt venni és a cél felé menni! Még ma sem hiszem el, hogy hogyan sikerülhetett…” – írta a posztjában Norbi.

Nincs lehetetlen

„Egy valamit tudok! Nincs lehetetlen! Amikor a legjobban azt érzed, hogy vége, akkor kell nagy levegőt venni és a cél felé menni! Sose felejtem el, hogy miközben a puzzles feladatot csináltam, Dalma már jóval előttem volt és én még sehol se tartottam. Pontosan tudtam, hogy ez mekkora hátrányt jelent.”

„Amikor megláttam, hogy Dalma elhagyta a puzzle helyszínét, ott bennem volt az, hogy feladom a versenyt. Teltek a percek és mire észbe kaptam, már kb 40 perc hátrányom volt. De tudtam, hogy nem adhatom fel.”

„Végül sikerült és tovább mentem a tojásos feladathoz, ahol az motivált , hogy ne adjam fel, mert láttam még Dalmát a ketrecben. Szerintem ha nem láttam volna, már nem kezdtem volna bele. Miután elkezdtem, ő akkor fejezte be és a ketrecen belül végig halottam ,ahogyan megcsinálja a traktoros, majomlétrás feladatot és már az utolsónál jár…”

Egy riporter adta meg számára a plusz hitet

„Ott jutott eszembe egy nagyon kedves riporter története, aki Döntő előtt vett tőlem egy interjút és eszembe jutott a története, amikor a legnagyobb hátrányban voltam! Ő volt az egyetlen ember, aki visszahozta bennem a reményt. Elmesélt egy valós focimeccset, ami szintén hasonló volt a helyzetemhez!”

„Így szólt: Az 1998-99-es UEFA Champion Leauge final mérkőzésén a Manchester United és a Bayern Munchen játszott! Amikor a Bayern Munchen 1-0 vezetett és már annyira a vége fele volt a mérkőzés, hogy a Manchester United szurkolói elkezdtek elindulni a stadionból kifelé, Manchester kiegyenlített 1-1 re aztán később 2-1-re nyertek!”

„Miutàn ezt realizáltam, olyan motivációt kaptam, hogy az sem érdekelt ha nem sikerül, mindent megteszek érte és lesz ami lesz … és IGEN! … valóra vált! Soha ne adjátok fel az álmaitokat, mert nincs lehetetlen! A végsőkig küzdeni kell és nagyon köszönöm a farmnak, hogy egy új Norbi jöhetett vissza és hogy megmutathattam nektek, hogy milyen ember vagyok valójában!” – folytatta Norbi, majd köszönetet mondott a sok támogatásért.

Dzsudzsákék sem tudták megállítani a Ferencvárost, kiütötték a Debrecent

A Debrecen sem tudott mit kezdeni a Ferencvárossal, 4-1-es vereséget szenvedtek, és távolabb kerültek a dobogótól.

Ezekkel a gólokkal lett bajnok a Real Madrid (videó)

A Real Madrid meccse nem volt a legsimább a Cadiz ellen, mégis 3-0-ra nyertek, majd a Barcelona vereségével bajnoki címet ünnepelhettek.

Életveszélyes állapotba került két gyermek egy ceglédi autóbaleset miatt

Többeket mentőhelikopterrel vittek kórházba a Cegléden történt súlyos baleset miatt, két gyerek életéért küzdenek az orvosok.