Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
63,613 $

Fordulat: a Liverpool elhalászta a Manchester United nagy kiszemeltjét

Amikor már úgy tűnt, hogy a Manchester United megszerezte a katari világbajnokság egyik legnagyobb felfedezettjét, a Liverpool beelőzte őket.

Fotó: A holland Cody Gakpo ünnepel, miután gólt szerzett a katari labdarúgó-világbajnokság A csoport harmadik fordulójában játszott Hollandia-Katar mérkőzésen az al-hori al-Bajt Stadionban 2022. november 29-én. MTI/EPA/Tolga Bozoglu
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Kellemetlen lehet a helyzet, mert a Manchester United régóta dolgozott az üzleten, és már a korábbi átigazolási szezonban is a soraiban akarta tudni a PSV sztárját. Akkor nem jártak sikerrel, ám nem adták fel, és minden jel arra mutatott, hogy ezen a télen megkötik az üzletet.

Az utolsó pillanatokban fordult a kocka, ráadásul a Liverpool meglehetősen alacsony áron jutott hozzá Gakpo játékjogához. Mindössze 37 millió fontot fizetnek a fiatal holland válogatottért, aki jelentős mértékben járulhat hozzá új csapata sikereihez. Soron kívül Leszedték a közművesek a Momentum zuglói jelöltjének plakátját

Az ESPN forrásai is úgy tudják, a felek közel állnak ahhoz, hogy véglegesítsék az üzletet, míg Marcel Brands, aki vezető beosztásban dolgozik a PSV-nél, rekordigazolásról beszélt. A holland klub közleményben tudatta a hírt, miszerint a PSV és a Liverpool megegyezett Gakpo átigazolásáról, és a 23 éves támadó hamarosan Angliába utazik, ahol átesik a szükséges formalitásokon.

Miután a kolumbiai válogatott Luis Diaz hosszabb időre kidőlt a sorból a térdsérülése miatt, Kloppnak muszáj volt valakit találnia a helyére. Ezzel az igazolással pedig nem keveset erősödhet a csatársor, míg a Manchester Unitednek azonnal reagálnia kell a piacon, és valaki mással pótolniuk Cristiano Ronaldo-t, akivel szerződést bontottak.

Nagy kérdés, hogy mi történhetett a háttérben, mert sokáig az United volt a favorit, a Liverpool nemigazán volt képben az üzlet kapcsán. Lehetséges, a „Vörös Ördögök” inkább más irányt vettek, bár az összeggel nem lehetett gond, mert egy ilyen kaliberű tehetségért 37 millió font kevésnek számít.

Jobb, ha mindenki felkészül, 500 forint lesz egy gombóc fagylalt idén nyáron

A változatosság kedvéért ismételten drágulásra kell készülni a süteményeknél, miközben a kakaó világpiaci ára rekordszintre emelkedett, egy gombóc fagylalt pedig legalább 500 forint lesz a nyáron.