Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,059 $

Nem igazol el a télen Szoboszlai Dominik

Szoboszlai Dominik ügynöke biztos abban, hogy a magyar sztárjátékos nem vált klubot a szezon vége előtt.

...svg content...Fotó: Szoboszlai Dominik (b) és Dzsudzsák Balázs a másnapi, Görögország elleni felkészülési mérkőzésre készülő magyar labdarúgó-válogatott edzésén a telki edzőközpontban 2022. november 19-én. MTI/Illyés Tibor
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Szoboszlai Dominik az RB Leipzig labdarúgójaként fejezi be a szezont – nyilatkozta az M4 Sportnak a játékos ügynöke.

„Lipcsében fogja befejezni a szezont, ebben biztos vagyok” – fogalmazott Esterházy Mátyás. Kifejtette: a magyar válogatott játékosai olyan helyen vannak és annyi játékperc van a lábukban, ami miatt úgy véli, hogy nem kell a váltáson gondolkodniuk, így az ő szempontjukból a tél nyugalmas lesz. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Maga Szoboszlai az M4 Sport kérdésére úgy felelt: jól állnak a Lipcsével, jól érzi magát és megkapja a megfelelő játéklehetőséget, így a télen nem kell az átigazolásáról beszélni.

A Gulácsi Pétert és Willi Orbánt is soraiban tudó Leipzig 15 forduló alatt szerzett 28 pontjával harmadik a Bundesliga tabelláján, lemaradása hat pont a címvédő és éllovas Bayern München, illetve kettő a Sallai Rolandot foglalkoztató Freiburg mögött. A Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében a Manchester City vár a lipcseiekre.

(MTI)

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.