Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,18 Ft
Euró
385,54 Ft
Font
449,30 Ft
Bitcoin
65,879 $

Ronaldinho fotója mindent visz Katarból

Ronaldinho a régi csapattársaival jelent meg a katari világbajnokság helyszínén, akik az idők múlásával legendákká váltak.

...svg content...Fotó: Ronaldinho korábbi világbajnok brazil labdarúgó, a sportág nagykövete bemutató mérkőzésen játszik a European Teqball Tour budapesti állomásán a Riz Levente Sportközpontban 2022. október 2-án. MTI/Kovács Tamás
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mindig szomorú azzal szembesülni, hogy az idő telik, méghozzá nagyon gyorsan. Mintha csak tegnap lett volna, amikor Ronaldinho megérkezett Európába és a PSG színeiben elvarázsolta a nézőket.

Már akkor tudni lehetett, hogy óriási benne a potenciál, és a Barca színeiben legendává vált. Az akkori brazil válogatott minden idők legjobbja volt, tele olyan nevekkel, akik hihetetlenül nagy tehetségek voltak. Soron kívül 3 óra 40 percig tartott Robert Fico operációja, mélyaltatásban van

Felsorolni is nehéz lenne őket, és már a nevek láttán megremeghetett az ellenfeleik lábai. Sajnálatos módon azóta mindenki visszavonult, de továbbra is imádják a futballt, és többük ott van Katarban.

A brazil válogatott a vártnál hamarabb esett ki, az a Horvátország ellen, akiknek momentuma nem volt Argentínával szemben az elődöntőben. Ronaldinho is igyekszik élvezni a katari eseményeket, és nem kérdés, hogy ott lesz a döntőn.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Drámai módon győzte le a Paks a Ferencvárost a Magyar Kupa döntőjében

Igazi kupadöntős hangulat fogadta a Ferencvárost és a Paksot a Puskás Arénában, ahol rengetegen voltak kíváncsiak a Magyar Kupa döntőjére.