Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,17 Ft
Euró
390,95 Ft
Font
458,11 Ft
Bitcoin
63,467 $

Ten Hag szerint szinte nincs jobb a világon Marcus Rashfordnál

A Manchester United menedzsere, Erik ten Hag a Paris Saint-Germain támadójához, Kylian Mbappéhoz hasonlította Marcus Rashfordot, és azt mondta, „szinte nincs jobb játékos a világon”, mint az angol csatár.

Fotó: Az angol Marcus Rashford, miután berúgta csapata harmadik gólját a katari labdarúgó-világbajnokság B csoportjának harmadik fordulójában játszott Wales-Anglia mérkõzésen az ar-rajjáni Ahmad bin Ali Stadionban 2022. november 29-én. MTI/AP/Frank Augstein
Sport

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

Marcus Rashford jó formában játszik a Manchester Unitednél, és az angol válogatottban is kimagasló teljesítményt nyújt, három gólt szerzett a világbajnokságon, ami után kapott is egy nagy dicséretet a United mesterétől. 

„Az első pillanattól kezdve hatalmas potenciált láttam benne, most viszont már úgy gondolom, hogy szinte nincs nálam jobb játékos a világon” – dicsérte meg ten Hag.  Soron kívül 15 éve mutatták be a Samsung első androidos telefonját

Hozzátette, hogy persze „ott van Mbappé, aki hasonló hozzá, de amikor ő [Rashford] kerül abba a pozícióba, akkor nagyszerűen teljesít, és látszik, hogy nagyon sokat fejlődött” – idézi az ESPN.  

Rashford a 2015-16-os, áttörést hozó szezonja után 322 mérkőzésen lépett pályára a Unitedben, 101 góllal és 60 assziszttal járult hozzá a sikerhez.

A 25 éves játékos szerződése a nyáron lejár, de a Unitednek opciós joga van egy évvel meghosszabbítani azt. Ten Hag elmondta, hogy a klub kiváltja a záradékot, és a döntés a további szerződésről kizárólag Rashfordon múlik.

„Az egyetlen dolog, amit tehetünk, hogy megmutatjuk neki, hogy ez a legjobb klub, ami a klub kultúrájával kapcsolatos, valamint azzal, ahogyan dolgozunk, ahogyan játszunk és ahogyan edzünk, és hogy megfelelő környezetet kínálunk-e a fejlődéshez. Ez egy pénzügyi kérdés is. Aztán rajta múlik, hogy meghozza a döntést. De még másfél évig itt lesz” – jelentette ki az edző. 

Négy rendőrrel végeztek egy lövöldözésben az Egyesült Államokban

Megrázó eset történt az észak-karolinai Charlotte-bana, ahol négy rendőr vesztette életét egy lövöldözésben.