Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,33 Ft
Euró
389,39 Ft
Font
455,25 Ft
Bitcoin
58,390 $

Komoly kritikát kapott Ronaldo: nélküle jobb a csapat, mint vele

José Fonte, aki 2016-ban kerettag volt, amikor Európa-bajnokok lettek a portugálok, idén már kimaradt a keretből. 

Fotó: A portugál Cristiano Ronaldo a katari labdarúgó-világbajnokság H csoportjában játszott Dél-Korea-Portugália mérkõzésen az ar-rajjani Egyetemvárosi Stadionban 2022. december 2-án. MTI/AP/Francisco Seco
Sport

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

Ronaldo a kispadra került, amikor a portugál válogatott Svájc ellen játszott, a hírek szerint azért, mert Fernando Santos szövetségi kapitány nem volt elégedett a sztár hozzáállásával a Dél-Korea elleni vereség alkalmával. 

Fonte, aki tagja volt annak a portugál csapatnak, amely legyőzte Franciaországot, és megnyerte az 2016-os Európa-bajnokságot, a katari vb-keretből kimaradt, és a Football365 úgy gondolja, hogy most feltehetően még inkább úgy érzi, hogy igazságtalan döntés született, ugyanis nincs jó véleménnyel Ronaldóról.  Soron kívül Lázár szerint Karácsony és Vitézy vidéken nem tudnának boldogulni

„Portugáliának elég jó ahhoz, hogy minden meccsen minőségi játékoz hozzon, de őszintének kell lennünk – már csak a jelenléte a pályán arra készteti a válogatott játékosait, hogy öntudatlanul és automatikusan neki játsszanak, és mindig neki adják a labdát” – mondta CR-ről. 

„Amikor ő nincs ott, Portugália sokkal inkább csapatként játszik, és ez látszott (Svájc ellen). Gördülékenyen játszottak, egyetlen fókuszpont nélkül, mindenki hozzátette a magáét, és ezt gyönyörű volt látni” – tette hozzá.