Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,61 Ft
Euró
389,49 Ft
Font
453,80 Ft
Bitcoin
63,996 $

Herceg Erika és Kulcsár Edina még Putyinnál is jobban foglalkoztatja a magyarokat

Emellett az is kiderült, hogy az elhunytak közül Berki Krisztiánra, Csollány Szilveszterre és Babicsek Bernátra kerestek rá a legtöbben.

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Az orosz-ukrán háborúval kapcsolatos keresések formálták legnagyobb mértékben az idei év összesített magyar Google-listáját, a felkapott keresések tízes toplistáját Ukrajna vezeti.

A Google sajtóirodájának szerdai közleménye szerint dobogós helyezést értek el 2022 fontos hazai eseményei, így a népszámlálás és választás keresőszavai is. Soron kívül Orbán Viktor: „Váratlanul betoppanok” (videó)

Előkelő helyre került az Uncharted és a Nemzetek Ligája

A filmek, sorozatok és televíziós műsorok felkapott keresései között előkelő helyet foglal el például az Uncharted, a Sárkányok háza, a Celeb vagyok, ments ki innen! és az X faktor.

A legnépszerűbb sporteseménynek a Nemzetek Ligája bizonyult, amellyel kapcsolatban a magyar-olasz és a magyar-angol meccs pillanataira és eredményeire voltak igazán kíváncsiak a felhasználók. Ezt követi a téli paralimpia megnyitó ceremóniája, illetve a női kézilabda Európa-bajnokság.

Az emberek között Herceg Erika, Kulcsár Edina, Vlagyimir Putyin a sorrend, az elhunytak közül Berki Krisztiánra, Csollány Szilveszterre és Babicsek Bernátra kerestek rá a legtöbben.

A fasírt receptje és az iPhone termékei is népszerűek voltak

Az idei év legdivatosabb receptjei esetében a fasírt, a franciasaláta és a tócsni elkészítési módjai után érdeklődtek a legtöbben.

A közkedvelt elektronikai eszközök harcát az iPhone termékek nyerték, a videójátékok sorában a Lost Ark volt a legnépszerűbb az Overwatch 2 és a God of War Ragnarök előtt.

Mint írták, a Google, összegyűjtve keresőmotorjának legfrissebb adatait, idén huszonötödik alkalommal tette közzé a leggyakoribb keresések listáit. A Year in Search oldalon a magyar és globális listák mellett a világ számos országának idei eredményei tekinthetők meg.

(MTI)

Nem is gondolnánk, fejbőrünk mennyi mindent elárul az egészségünkről

Fejbőrünk állapota akár komoly problémákat is jelezhet, de ha odafigyelünk ezekre, időben tenni tudunk azért, hogy mielőbb javulást érjünk el.

Robogósnak csapódott egy autós Pannonhalmán

Újabb és újabb balesetek történnek, most épp Pannonhalmán történt egy robogós incidens, ami miatt mentőket is riasztottak a helyszínre.