Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
354,92 Ft
Euró
385,81 Ft
Font
451,24 Ft
Bitcoin
70,883 $

Santos: Cristiano Ronaldót sértegette az egyik dél-koreai játékos

Fernando Santos, Portugália szövetségi kapitánya azt állítja, hogy a dél-koreai válogatott egyik játékosa, Cho Gue-sung sértegette az ötszörös aranylabdás klasszist, Cristiano Ronaldót, amikor lecserélték.

...svg content...Fotó: EPA/José Sena Goulao
Sport

Nagy Noel

Szerkesztő

Látványos volt a Dél-Korea elleni meccs során, hogy amikor Santos úgy döntött, a 65. percben lecserélni Ronaldót, a klasszis szemmel láthatóan frusztrált volt és még szócsatába is keveredett Choval a lemenetele során.

A szövetségi kapitány a mérkőzést követő sajtótájékoztatón pedig beszélt erről az esetről és azt állítja, hogy Cho sértegette a Manchester United és a Real Madrid volt játékosát, ami pedig erősen feldühítette – idézte az ESPN: Soron kívül Halálos verőcei hajóbaleset: így emelték ki a roncsot a Dunából (videó)

„A koreai játékos sértegette és azt mondta neki, hogy takarodjon le, ezért volt dühös, ezt mindenki látta. Én is észrevettem az interakciót a koreai játékossal és semmi kétségem erről, főleg, amikor láttam, ahogy Pepe menetelt a játékos felé”

Santos hozzátette, hogy a koreai játékos nem volt fizikailag agresszív, csak verbálisan és angolul beszélt Cristiano Ronaldóhoz. A szövetségi kapitány elmondta, Ronaldo szerint „rossz napja lehetett”, ezért beszélt vele így.

Ronaldo később ezt részben megerősítette portugál újságírók kérdésére, ugyanis elárulta, hogy Cho valóban megpróbálta sürgetni a lemenetelét. Mint fogalmazott: „a dél-koreai játékos közölte velem, hogy haladjak. Mondtam neki, hogy fogja be, mert nem ő itt a főnök”.

Portugália végül csoportelsőként jutott tovább a H-csoportból annak ellenére, hogy vereséget szenvedtek Dél-Korea ellen az utolsó mérkőzésen. A tizenhat között Svájc lesz az ellenfelük, akik 3-2-re verték meg Szerbiát péntek este.

Lázár János: Magyarország nem akar pusztán „leányvállalat” lenni

Ehelyett „szuverén ország akar maradni, amely érdekvezérelt módon működik együtt a gazdasági partnereivel”.