Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,103 $

Tuvic Aleksandra bikinis fotója láttán azt sem tudod, merre van előre

Tuvic Aleksandra vonzóbbnál vonzóbb fotókat tölt fel magáról, mialatt egy álomhelyen nyaral, ahol teljesen mások az időjárási feltételek.

...svg content...Fotó: Instagram/Tuvic Aleksandra
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tuvic Aleksandra üde színfoltja lehet a hazai sztárvilágnak, egy olyan karakter, akire érdemes odafigyelni. Mindamellett, hogy rendkívül látványos idomokkal rendelkezik, szórakoztató és imádja az életet.

Korábban A Nagy Ő-ben próbált szerencsét, ám a karaktere nem tudott kiteljesedni a műsorban, mert nemigazán illettek össze Tóth Dáviddal. Ha egy évvel később debütál, akkor lehet, most sokkal esélyesebb lenne Árpa Attila mellett. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Ezt már nem tudjuk meg, ahogyan azt sem, miket érhetett volna el a Farm VIP-ban, ahol egy szerencsétlenül sikerült párbaj végén kiesett. Sokakat elszomorított a hír, mert messze több volt ennél Szandiban, és a csapattársai sem akarták őt elengedni.

Valamiért ez a műsor is hamar véget ért számára, de nem lepődnénk meg azon, ha a jövőben egyre többet és többet tűnne fel a televízióban. Vannak, akik éles kritikákkal illetik, már csak a megjelenése miatt is, de ezeket a dolgokat nem veszi magára.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.