Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,305 $

Fehérneműben fotózták a csodálatos Varga Izabellát

Varga Izabella nem kevés esztendőt tagadhatna le a korából, és egy olyan természetes szépséget testesít meg, akikből csak kevéset látni.

...svg content...Fotó: Instagram/Varga Izabella
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egy nő számára a fehérnemű kulcskérdést jelent, emiatt is kellene a férfiaknak megértőnek lenniük, amikor a kedveseik adott esetben sokat időznek el egy boltban, vagy havi szinten vásárolnak új fehérneműt.

Ez mind hozzátartozik ahhoz, hogy kellően magabiztosak, boldogok és motiváltak legyenek. Kiemelten fontos megtalálni azokat a fehérneműket, melyek által a nők még többet tudnak kihozni magukból. Soron kívül Hajóbaleset történt Verőcénél, többen meghaltak és eltűntek

Egy jó fehérneművel egy nehezebb nap is lehet könnyebb, sosem szabad mindezt alábecsülni. Varga Izabella is szereti ezeket a különleges tervezéseket, legutóbb is egy egyedi fehérneműben fotózták.

Uraim, ne feledjétek, hamarosan itt vannak az ünnepek, ez pedig remek lehetőséget jelent arra, hogy valami egészen különlegessel lepjétek meg a párotok, akár egy fehérneművel, vagy egy új kollekció darabjaival.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Gyurcsány Ferenc láthatóan nem bízik Magyar Péterben: „Mondják, mit tudnak Magyarról?”

Miközben Magyar Péter és Gyurcsány Ferencék egyre inkább egymással hadakoznak, a Fidesz továbbra is stabil.

Ezekkel a gólokkal lett második a Paks a Ferencváros mögött (videó)

A Kisvárdát fogadta a Paks, és ugyan a csapat az elmúlt időszakban igen rossz formát mutatott, győzelemmel és ezüstéremmel zárta az NB1-es szezont.