Clouds
21 Budapest
Dollár
357,68 Ft
Euró
388,81 Ft
Font
442,52 Ft
Bitcoin
23,047 $

A Nagy Ő: Fruzsi szerint Bogi előadása volt a legkellemetlenebb (videóval)

Fotó: TV2
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Voltak egészen váratlan hangok is, de egy biztos, mindenki igyekezett lenyűgözni Árpa Attilát, hogy megkapják a privát randit.

Árpa Attila belépője nagyon hatásosra sikeredett, amit a lányok magasan értékeltek. Igazi sztárként robbant be A Nagy Ő, akinek nem mellesleg jó énekhangja is van, és ezt ismét bizonyította.

Soron kívül Orbán Viktor: az infláció egy közellenség, amit le kell törni

Ezután az volt a feladat, hogy a lányok is énekeljenek, méghozzá a többiek előtt, Attilának. Többeknek ez komoly feladatot jelentett, hiszen nem születik mindenki énekesnőnek, és ezt hallhattuk is.

Mindenki más és más stílust választott, és ezzel gyakorlatilag ki is léptek a komfortzónájukból, ami egyúttal a cél volt. Metta szintén új helyzetben találta magát, ugyanakkor ügyesen oldotta meg a feladatot, és igyekezett kellően meggyőző lenni.

A többség angolul énekelt, míg Bea például magyarul, akinek ugyancsak segítettek a többiek. Volt olyan versenyző, aki mindezt kihasználta, és közelebb került Attilához, aki nem csalódott, élvezte a dolgot.

„Szerintem a legkellemetlenebb az a Bogié volt. Nem találta el a ritmust, bénácska volt.” – mondta Fruzsi, majd jött a rossz hír számukra, mert végül Bogi kapta meg a nagy lehetőséget a randira, melynek a végén egy csók is elcsattant, ha nem is hosszan.

Még több bulvár: Tóth Gabi császárnőként tért vissza (fotóval)