Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,78 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
63,217 $

Dancing with the Stars: Rubint Réka nagy visszatérése (videó)

Többek között Rubint Réka is visszatért a Dancing with the Stars döntőjére, és táncolt egy nagyot, aminek sokan örültek.

...svg content...Fotó: Instagram/Dancing with the Stars
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Noha már két hónap is eltelt, még mindig nagyon furcsa, hogy Rubint Réka elsőként esett ki a versenyből. Valószínűleg nála is az lehetett a gond, hogy sokan egyszerűen biztosra vették a továbbjutását, és nem szavaztak rá annyian.

Ha a teljesítményét nézzük, akkor még jó pár adást megérdemelt volna, és ki tudja, mennyit fejlődik a hetek alatt. Nem kizárt, hogy akár a döntő közelében látjuk őt, ha nem esik ki azonnal, már az első élő adás végén. Soron kívül Kiderült, mely kocsikat keresi most mindenki

Igazi sokk volt a kiesése, mindenki ledöbbent, és napokon át erről beszéltek az emberek. Réka sem értette, hogy mit történt, majd úgy volt vele, hogy ennek valamiért így kellett lennie, és haladt is tovább előre.

A szombati döntőn természetesen ő is ott volt, és nagy érdeklődéssel figyelte, hogy ki lesz a végső győztes. Végül Csobot Adél lett a befutó, amiben semmi meglepetés nem volt, hiszen messze a legjobb táncosként szerepelt a sztárok között.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Itt az újabb mérföldkő, nagy földgáz-üzletet kötött a Mol-csoport

A Mol-csoport ezúttal Azerbajdzsánnal kötött egy nagyon fontos üzletet.

Ázsia Expressz: újabb páros búcsúzott, drámai volt a vége

Újabb hajszán van túl az Ázsia Expressz mezőnye, aminek a végén egy páros számára véget ért a verseny a világ másik felén.