Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,275 $

Eldőlt Pep Guardiola jövője, 2025-ig elkötelezte magát 

A katalán mester úgy érezte, nem érdemes távozni a Manchester City kispadjáról. 

Fotó: Pep Guardiola, a Manchester City vezetõedzõje ünnepel, miután csapata megnyerte az angol elsõ osztályú labdarúgó-bajnokság 2022. május 22-i, Aston Villa elleni mérkõzését Manchesterben. A Manchester City öt év alatt negyedszer, összességében pedig nyolcadszor lett bajnok az angol labdarúgó-bajnokságban. MTI/EPA/Andrew Yates
Sport

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

Pep Guardiola jelenlegi szerződése a szezon végéig kötné Manchesterben, azonban úgy döntött, hogy kétéves szerződéshosszabbítást ír alá, és egészen 2025-ig marad a csapatnál – írja a Sky Sports

Guardola megszólalt a bejelentést követően, és megköszönte a klubnak a bizalmat, és kijelentette, hogy küzdeni fog azért, hogy a lehető legjobbá tegye a klubot.  Soron kívül Nem Udvaros Dorottya az egyetlen, aki távozik a Nemzeti Színházból

„Ez csak a megerősítése annak, hogy mennyire jól érezzük magunkat, a klub és én magam is. Nem tudom eléggé megköszönni az egész klubnak, hogy bíznak bennem, hogy lehetőséget adnak arra, hogy a lehető legjobban végezzem a munkámat” – mondta. 

„Jól kell éreznünk magunkat a csapattal, a klubbal, különben nincs értelme. Hihetetlen, gyönyörű emlékeket szereztünk együtt, és még mindig arról álmodunk, hogy többet érjünk el. Tudom, hogy mit akar a vezetőség. Ezért fogok küzdeni a játékosokkal és a stábbal, hogy a lehető legjobban tegyük a klubot” – tette hozzá.  

Az 51 éves szakember a második leghosszabb ideje a Premier League-ben dolgozó menedzser, csak a liverpooli Jürgen Klopp előzi meg, és az ötödik leghosszabb ideje tevékenykedő az angol labdarúgás négy legmagasabb osztályában.

Cristiano Ronaldo megszerezte pályafutása 66. mesterhármasát

Cristiano Ronaldo közel 40 évesen gyűjtötte be pályafutása 66. mesterhármasát, és már 52 gólnál jár a szezonban 52 mérkőzést követően.

56-an meghaltak, 67-en pedig eltűntek a Brazíliát sújtó ítéletidőben

Brazília déli államában, Rio Grande do Sulban a heves esőzések okozta áradások következtében 56 ember életét vesztette, további 67 személyt pedig eltűntként tartanak nyilván.