Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
64,175 $

A Premier League-ből jelentkeztek be Hazard-ért

A belga játékosnak megnyílt az esélye visszatérni Angliába, hogyha – és ez több, mint valószínű – elhagyná a közeljövőben Madridot.

Milánó, 2020. november 25. Eden Hazard, a Real Madrid játékosa (j2) ünnepel csapattársaival, miután büntetõbõl gólt lõtt a labdarúgó Bajnokok Ligája B csoportjának negyedik fordulójában játszott Internazionale - Real Madrid mérkõzésen a milánói Giuseppe Meazza Stadionban 2020. november 25-én. MTI/EPA-ANSA/Matteo Bazzi
Sport

Kolláth Benjámin

Szerkesztő

Előzmény:

 

Eden Hazard már pár napja nézegeti az új úticéljait, ahova a Real Madridból mehet. A belga játékos 160 millió euróért érkezett három éve a Chelsea-től, azonban széles körű az egyetértés arról, hogy ez kidobott pénz volt a királyi gárda által. Most úgy néz ki, a Newcastle nyújthat menekülőutat a számára.

Ekrem Konur újságíróra hivatkozva írta meg a Fichajes, hogy Eddie Howe csapata az eredeti ajánlattal szemben kb. 25 millió eurót adna Hazard szolgálataiért, amit, ha a madridiak elfogadnak, akkor az egyik legjobban fizetett játékosuktól válhatnának meg, akinek folyamatos sérülései miatt nem sok hasznát vették. Soron kívül Felmérés: ez aggasztja most a legjobban az 50 év feletti korosztályt

Hazard így térhet vissza Angliába, ahol karrierje legjobb teljesítményét nyújtotta még a Chelsea mezében, bár a télen már a Newcastle sztárigazolása lehetne és segíthetne felkaparni a Szarkákat a tabella aljáról, ugyanakkor szakíthatna a rémálommal, ami a madridi három évet jelentette.

Kispadon kezd Szoboszlai a Tottenham ellen

Szoboszlai Dominik a Tottenham ellen léphet pályára az Anfield Roadon a Liverpool színeiben, és már a kezdő is ismert.

Már ismertek a Hatoslottó legújabb nyerőszámai

Megjelentek a legújabb nyerőszámok a Hatoslottó-sorsolás után, és mint általában az lenni szokott, sok pénzt lehetett nyerni.